Προγνωστικά Στοιχήματος – Premier League

Καλημέρα στην παρέα του  Oxybet.gr από τον Mr. England! Λίγα πράγματα για σήμερα Σάββατο και θα πάμε κατευθείαν σε σημεία με αξία από του κουπόνι της Premiere League.

(14:30) Άστον Βίλα – Μπράιτον

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το παιχνίδι είναι κυριολεκτικά τριπλή πραγματικά ότι και να έρθει δεν θα μου κάνει εντύπωση. Έχουν πέσει όλοι πάνω στο G-G. Το παιχνίδι είναι  κομβικό και για τις δύο ομάδες και δεν είμαι σίγουρος ότι θα ανοιχτούν τόσο εύκολα. Οι ομάδες είναι κοντά σε δυναμική και με ίδιους στόχους. Θα πάω λόγο έδρας και  λόγο βάθους πάγκου με την Βίλα γύρω στο 2.20.

(17:00) Έβερτον – Λούτον

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έχω θέμα με το ποσοστό. Είναι από τα παιχνίδια που ο Σον Ντάις τα έχει κυκλωμένα και το 1,60 είναι πάρα πολύ λίγο. Θεωρώ πως έστω και δύσκολα η Έβερτον θα το πάρει. Δεν θα ρισκάρω για κανέναν λόγο στο 1,60. Στην άκρη.

 

(19:30) Τότεναμ – Λίβερπουλ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τότεναμ την περασμένη Κυριακή λίγο έλλειψε να βγάλει ακόμα και διπλό στο Emirates απέναντι στην Άρσεναλ. Με το που βγήκε ο Ντέκλαν Ράις με τραυματισμό η Τότεναμ κυριολεκτικά αλώνιζε. Όσο για την Λίβερπουλ έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Ωραίο ματσάκι. Πάμε στο διπλό κοντά στο 2.20. Δύο οι λόγοι που τραβάνε εκεί. Ο πρώτος είναι ότι η Τότεναμ είχε μεγάλη δόση τύχης σε αρκετά από τα παιχνίδια που πήρε. Η Άρσεναλ στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να το έχει εύκολα στο 3-0.  Για την Λίβερπουλ δεν το συζητάμε κάνουν πρωταθλητισμό μια πενταετία τώρα και δεν θα αφήσει το παιχνίδι ζωντανό όπως η Άρσεναλ μια βδομάδα πριν. Το δεύτερο είναι πως δεν ξέρω αν θα βρω πάλι την Λίβερπουλ σε ποσοστό πάνω από τις δύο μονάδες. Με αρκετό ρίσκο διπλό για τον Κλοπ και την Λίβερπουλ.

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:

Relevant news

Αφήστε μια απάντηση