Συμβουλές στοιχηματισμού με βάση τα Value Bets – Sure Bets, και μοναδική Στρατηγική κέρδους από το στοίχημα!
Με αρχική κάβα 100€ το εβδομαδιαίο καθαρό κέρδος είναι από 40€ έως 120€ και αντίστοιχα με 1000€ κάβα μπορείς να φτάσεις από 400€ έως 1120€!
Η Στρατηγική όμως είναι να ακολουθείς πάντα έναν Tipster και να μην παίζεις παρολί!

Διαλέγοντας 1 από τα οικονομικά πακέτα μας έχεις πρόσβαση σε:

 • Value Bets
 • Sure Bets
 • Απευθείας Υποστήριξη από την ομάδα του Oxybet.gr
 • Bet Stats Παιχτών με Αξία
 • Live Betting
 • Επιστροφή χρημάτων η αυτόματη ανανέωση αν ο μήνας είναι αρνητικός

Λιγα λόγια για τα Value Bets

Τις αποδόσεις ενός στοιχηματικού γεγονότος τις καθορίζουν οι bookmakers, με αποδόσεις οι οποίες προκύπτουν από ένα μαθηματικό μοντέλο. Αυτό περιλαμβάνει κατά βάση την στατιστική επιστήμη και σε αυτό προστίθενται βασικές παράμετροι που επηρεάζουν έναν αθλητικό αγώνα, όπως η φόρμα, οι απουσίες, οι τραυματισμοί, η ψυχολογία, η προϊστορία των ομάδων και πολλοί ακόμα μικροπαράγοντες, και αυτο αφορά μόνο τις αγορές σε γκολ και σημεία. Φυσικά μετράει και η εμπειρία του trader ή αλλιώς odds compiler στο κάθε πρωτάθλημα.

Σε γενικές γραμμές και κυρίως ενημερωτικά, ο παγκόσμιος πάροχος αποδόσεων είναι η sportsradar και οι εκάστοτε trader βγάζουν αποδόσεις για τις εταιρίες που εργάζονται με βάση αυτές της sportsradar. Φυσικά, ο εγχώριος trader για παράδειγμα που βγάζει τις αποδόσεις για την Super League θα πάρει τις αρχικές αποδόσεις της sportsradar και θα τις προσαρμόσει ανάλογα με το feeling που λαμβάνει, τις σχέσεις που υπάρχουν στο πρωτάθλημα, την φόρμα και το τελευταίο ρεπορτάζ, και συγκεκριμένα τις απουσίες των ομάδων και μόνο.

Οι αποδόσεις μπορεί να επηρεαστούν και από τις καιρικές συνθήκες. Ακριβώς σε αυτό το κομμάτι μπαίνει ο παίκτης ο οποίος και καλείται να αποφασίσει αν θα αγοράσει ή όχι μια απόδοση. Αν δηλαδή κρίνει ο παίκτης ότι η απόδοση που βρίσκει σε ένα στοιχηματικό γεγονός είναι άξια έναντι των πιθανοτήτων της επαλήθευσης του αποτελέσματος. Για να γίνει απόλυτα κατανοητό λοιπόν με όσο πιο απλά λόγια γίνεται, το value bet υφίσταται όταν ο παίκτης κρίνει ότι η πιθανότητα επαλήθευσης ενός αποτελέσματος είναι μεγαλύτερη από αυτήν που προτείνει ο bookmaker. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε αξία (value).

 • Δωρεά για 6 Μήνες
  Δωρεά για 3 Μήνες
  Δωρεά για 1 Μήνα
  Applying discount code. Please wait...

 


 

 

Με την πιστοποίηση και την Σφραγίδα της GPWA Approved Portal.


Ο στοιχηματισμός είναι πολύ εθιστικός και υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.