Συμβουλές στοιχηματισμού με βάση τα Value Bets – Sure Bets, και μοναδική Στρατηγική κέρδους από το στοίχημα!
Με αρχική κάβα 100€ το εβδομαδιαίο καθαρό κέρδος είναι από 40€ έως 120€ και αντίστοιχα με 1000€ κάβα μπορείς να ξεπεράσεις τα 1200€ μηνιαίο κέρδος!
Η Στρατηγική όμως είναι να ακολουθείς πάντα έναν Tipster και να μην παίζεις παρολί!


Διαλέγοντας 1 από τα οικονομικά πακέτα μας έχεις πρόσβαση σε:

 • Value Bets
 • Sure Bets
 • Απευθείας Υποστήριξη από την ομάδα του Oxybet.gr
 • Bet Stats Παιχτών με Αξία
 • Live Betting
 • Επιστροφή χρημάτων η αυτόματη ανανέωση αν ο μήνας είναι αρνητικός

Το site μας www.oxybet.gr και οι δημιουργοί του, αντλούν καθημερινά Στατιστικά ομάδων σε ότι αφορά τα xG γκολ, οφσάιντ, πλάγια και άλλες διάφορες αγορές στατιστικών που προσφέρουν οι Στοιχηματικές εταίριες, από τα πιο γνωστά site Sport Data.

📊Διαθέτουμε ευρεία γκάμα στατιστικών δεδομένων που μας δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίζούμε τις πραγματικές αξίες των αποδόσεων και να βρίσκουμε τα «λάθη» των Traders.
📉Γι’ αυτό και οι Συμβουλές Στοιχηματιμού που προτείνουμε στο κοινό μας υπόκεινται σχεδόν πάντα σε πτώσεις αποδόσεων με αποτέλεσμα να έχουμε Pre-Game Cash out!
📈Όλα τα Tips της Κοινότητας δημοσιοποιούνται έπειτα από συλλογική μελέτη και ανάλυση στατιστικών δεδομένων, περιορίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τα ποσοστά αποτυχίας!
📈Τα ποσοστά επιτυχίας μας μηνιαία ξεκινούν από 50% και φτάνουν έως το 70%, αλλά σε συνδυασμό με τον Μ.Ο. αποδόσεων που ξεπερνάει πάντα το 2.30, (με μία κάβα των 1000€) τα κέρδη μας στο κλείσιμο του μήνα ξεκινάνε από 300€ και ξεπερνάνε τα 1200€!
-Αναλύσεις Στοιχηματικών Αγορών
-Εκτίμηση Αποδοσέων
-Ποντάρισμα σε «Στοιχήματα Αξίας»
-Βοήθεια στη Διαχείριση της Κάβας
-Σταθερό Κέρδος από τον 1ο μήνα
👉Θα τα βρείτε όλα στο κανάλι μας στο Discord! Με ένα κλικ στο σύνδεσμο… Αυτό που έχεις να κάνεις;
Παρακολουθείς, κρίνεις και ακολουθείς! 👉 https://discord.gg/tYNJ4FVJ

Λιγα λόγια για τα Value Bets

Τις αποδόσεις ενός στοιχηματικού γεγονότος τις καθορίζουν οι bookmakers, με αποδόσεις οι οποίες προκύπτουν από ένα μαθηματικό μοντέλο. Αυτό περιλαμβάνει κατά βάση την στατιστική επιστήμη και σε αυτό προστίθενται βασικές παράμετροι που επηρεάζουν έναν αθλητικό αγώνα, όπως η φόρμα, οι απουσίες, οι τραυματισμοί, η ψυχολογία, η προϊστορία των ομάδων και πολλοί ακόμα μικροπαράγοντες, και αυτο αφορά μόνο τις αγορές σε γκολ και σημεία. Φυσικά μετράει και η εμπειρία του trader ή αλλιώς odds compiler στο κάθε πρωτάθλημα.

Σε γενικές γραμμές και κυρίως ενημερωτικά, ο παγκόσμιος πάροχος αποδόσεων είναι η Opta Stats και οι εκάστοτε trader βγάζουν αποδόσεις για τις εταιρίες που εργάζονται με βάση αυτές της Opta Stats. Φυσικά, ο εγχώριος trader για παράδειγμα που βγάζει τις αποδόσεις για την Super League θα πάρει τις αρχικές αποδόσεις  και θα τις προσαρμόσει ανάλογα με το feeling που λαμβάνει, τις σχέσεις που υπάρχουν στο πρωτάθλημα, την φόρμα και το τελευταίο ρεπορτάζ, και συγκεκριμένα τις απουσίες των ομάδων και μόνο.

Οι αποδόσεις μπορεί να επηρεαστούν και από τις καιρικές συνθήκες. Ακριβώς σε αυτό το κομμάτι μπαίνει η ομάδα μας, η οποία και καλείται να αποφασίσει αν θα αγοράσει ή όχι μια απόδοση. Αν δηλαδή κρίνουμε ότι η απόδοση που βρίσκουμε σε ένα στοιχηματικό γεγονός έχει άξια έναντι των πιθανοτήτων της επαλήθευσης του αποτελέσματος. Για να γίνει απόλυτα κατανοητό λοιπόν με όσο πιο απλά λόγια γίνεται, το value bet υφίσταται όταν ο παίκτης κρίνει ότι η πιθανότητα επαλήθευσης ενός αποτελέσματος είναι μεγαλύτερη από αυτήν που προτείνει ο bookmaker. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε αξία (value).


ΜΕΘΟΔΟΙ DONATE (ΔΩΡΕΑ)

1) Μέσω Τραπεζικής Μεταφοράς στα παρακάτω ΙΒΑΝ (ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ):
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR0301101650000016500821042 (ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΧΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
ALPHA BANK: GR4501401590159002310032880 (ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΧΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

2) Μέσω PayPal απευθείας μετά την Εγγραφή στο site μας.

3) Μέσω του Λογαριασμού σου MyPaysafeCard και μεταφορά σε έναν από τους παραπάνω Τραπεζικούς Λογαριασμούς.

Και στις 3 περιπτώσεις είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στο site! Επίσης αν επιλέξετε να κάνετε τη ΔΩΡΕΑ σας μέσω Τραπεζικής Μεταφοράς θα πρέπει να γράψετε στην Αιτιολογία Πληρωμής τον email σας ή το Ψευδώνυμό σας στο Discord.

 

 

 • Δωρεά για 6 Μήνες
  Δωρεά για 3 Μήνες
  Δωρεά για 1 Μήνα
  Applying discount code. Please wait...

 


 

 

Με την πιστοποίηση και την Σφραγίδα της GPWA Approved Portal.


Ο στοιχηματισμός είναι πολύ εθιστικός και υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.