Διάβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ πριν ξεκινήσεις!

Το arbitrage στοιχήματος είναι ένα κάτι που προκύπτει στις αγορές στοιχημάτων λόγω των διαφορετικών απόψεων των στοιχημάτων για τα αποτελέσματα των γεγονότων ή τα λάθη. Κυρίως όμως αυτό συμβαίνει επειδή οι Στοιχηματικές εταιρίες έχουν ανταγωνισμό σε ότι αφορά τις αποδόσεις.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ;
Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζουμε για τα Sure Bets, τα οποία είναι και το «τρίπτυχο» των Arbers, είναι τα εξής:
-Ελέγχουμε πάντα το Max bet της εκάστοτε Στοιχηματικής και τοποθετούμε ανάλογα τα πονταρίσματα (πολλές εταιρίες έχουν χαμηλό ποντάρισμα σε ορισμένες αγορές αγώνων και σε πρωταθλήματα χαμηλών κατηγοριών, οπότε θα πρέπει βάση αυτών να προσαρμοστούνε και τα πονταρίσματα).

-Δεν ποντάρουμε ποτέ με δεκαδικό αριθμό, παραδείγματος χάρη: Αν το συνολικό ποντάρισμα είναι 1000,00 ευρώ και το κομπιουτεράκι μας βγάζει στο 1.85 να ποντάρουμε 579.55 και στο 2.55 να ποντάρουμε 420.45 εμείς θα στρογγυλοποιήσουμε τα πονταρίσματα σε 580.00 ευρώ και 420.00 ευρώ. Δε θα χαθεί ο κόσμος αν χάσουμε και 2-3 ευρώ αν θα έχουμε πάνω από 70.00 ευρώ καθαρές επιστροφές. Αυτό το τηρούμε αυστηρά διότι οι στοιχηματικές γνωρίζουν για το Αρμπιτράζ και όταν βλέπουν μεγάλα πονταρίσματα και με δεκαδικό αριθμό προχωρούν σε κλείσιμο του λογαριασμού χωρίς να μας δώσουν τον λόγο.

-Μεγάλη προσοχή στις αποκλίσεις κατά το ποντάρισμα! Πριν από κάθε ποντάρισμα κάνουμε αυστηρό έλεγχο τις αποδόσεις διότι σε αποκλίσεις άνω του 12% ενδέχεται να αλλάξουν και να βγούμε εκτός Αρμπιτράζ! Οι πιο ασφαλείς αποκλίσεις είναι από 5% έως 9% που σπάνια αλλάζουν στο 5λεπτο και οι οποίες μπορούν να κρατήσουν μέχρι και πριν των αγώνα (2-3 μέρες). Αποδόσεις με 20% έως 35%+ αλλάζουν σε λίγα λεπτά και είναι επικίνδυνο για ποντάρισμα.

-Καλό είναι να έχουμε σε κάθε στοιχηματική από 100 ή 200 ευρώ και να ποντάρουμε το 25% ή 50% περίπου ανάλογα την κάβα που θα διαθέσουμε. Επιλέξτε 4 στοιχηματικές εταιρίες και καταθέστε σε αυτές. Συνήθως είναι συγκεκριμένες εταιρίες που διαμορφώνουν το αρμπιτραζ.

-Αποφύγετε τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill & Neteller διότι περιορίζουν λογαριασμούς παιχτών ανα πάσα στιγμή, με αποτέλεσμα να χαθεί κάποιο κεφάλαιο!


 

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ;
-Καταρχήν πρέπει να έχουμε μία αξιόλογη κάβα η οποία είναι τα 500.00 ευρώ! Σίγουρα γίνεται και με λιγότερα αρκεί να είστε καλά οπλισμένοι με αρκετή υπομονή! Και φυσικά όσο μεγαλύτερο είναι το κεφάλαιό μας τόσο περισσότερο αυξάνεται και το ημερήσιο εισόδημα από το Αρμπιτράζ. Για παράδειγμα αν βρούμε μία απόκλιση 10% που είναι αρκετά συνηθισμένη, αυτή θα μας αποφέρει σίγουρο κέρδος κατά 100.00 ευρώ ημερησίως.

-Αυτοσυγκράτηση είναι το δεύτερο όπλο του Arber, ο οποίος δεν πρέπει να καταφεύγει σε μεγάλες αποκλίσεις γιατί αλλάζουν πολύ γρήγορα και ενδέχεται να υπάρξει μείωση του κεφαλαίου σημαντικά!

-Η υπομονή είναι μία από τις αρετές των πάντων, και ειδικότερα για έναν που ασχολείται με αυτό το αντικείμενο. Με ότι κεφάλαιο κι αν ξεκινήσουμε θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και το μόνο σίγουρο είναι πως θα δούμε το εισόδημά μας να ανεβαίνει κατακόρυφα.

-Ένας Arber δεν πρέπει να είναι αχάριστος και μόλις δει πως έχει κάνει απόσβεση το κεφάλαιο που έχει επενδύσει για το ξεκίνημα θα πρέπει να το κάνει κατευθείαν ανάληψη! 

-Ποντάρισμα με σταθερό κεφάλαιο πάντα. Για παράδειγμα έστω ότι έχουμε διαθέσει 1000 ευρώ για να ξεκινήσουμε το Αρμπιτράζ, σε κάθε απόκλιση καλά θα είναι να μοιράζουμε αυτό. Μεγάλη προσοχή σε αγώνες τένις, χόκεϋ και μικρά πρωταθλήματα διότι ορισμένες στοιχηματικές έχουν Max Bet ακόμη και 30.00 ευρώ! Οπότε το νου σας. Καλό θα ήταν να επιλέγετε αγώνες μεγάλων πρωταθλημάτων.

-Πρέπει να προτιμηθεί η μέθοδος κατάθεσης – ανάληψης με Skrill και αυτό για να έχουμε διαθέσιμο το κεφάλαιό μας άμεσα για να ποντάρουμε και 2η απόκλιση μέσα στην ίδια μέρα.

-Οι εγγραφές στις στοιχηματικές αλλά και στη Skrill θα πρέπει να έχουν κοινό email, σε διαφορετική περίπτωση δε θα μπορούν να γίνονται καταθέσεις.

-Η μέθοδος κατάθεσης για να φορτίσετε το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Skrill θα πρέπει να είναι με Paysafe Card, διότι με Mastercard και Prepaid δεν επιτρέπεται κατάθεση σε όλες τις στοιχηματικές από την Πολιτική της Skrill. Για παράδειγμα αν φορτίσετε τον Skrill λογαριασμό σας με Mastercard ή Prepaid θα μπορείτε να κάνετε κατάθεση με Skrill μόνο στη Fonbet, Bet365 και Betsson. Στις υπόλοιπες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες αν πάτε να κάνετε κατάθεση με Skrill δε θα εμφανίζεται το υπόλοιπό σας Skrill. Οπότε φόρτιση Skrill ΜΟΝΟ με Paysafe Card!

O δεκάλογος του arbitrage betting

  1. Πολύ προσοχή σε αγορές με πλάγια και σε ότι αφορά στατιστικά αγώνα. Ενδέχεται σε αγορά όπως τα πλάγια άουτ να παίξουμε στην μία εταιρία Under 44,5 και στην άλλη Over 44,5 και να μη μας πληρώσει καμία! Γιατί; Γιατί η κάθεμία μπορεί να ισχυριστεί ότι χρησιμοποιεί διαφορετικό πάροχο στατιστικών και αναλόγως την έκβαση της αγοράς να χρησιμοποιήσει για το συμφέρον της τον πάροχο που έχει τα λιγότερα πλάγια η μεν εταιρία (πχ με παρόχο Bet Radar το οποίο χρησιμοποιούν όλες οι στοιχηματικές), ενώ η άλλη να ισχυσριστεί πως αντλεί δεδομένα στατιστικών από UEFA, Flashscore και να μην πληρώσει το Over! Μας έχει τύχη και δεν είναι ότι καλύτερο διότι μπλέκονται καταγγελίες μέσω της ΕΕΕΠ κλπ κλπ..
  2. Κάποιοι μπούκμεϊκερ έχουν χρεώσεις στις καταθέσεις/αναλήψεις, οι οποίες θα πρέπει να υπολογίζονται και να αφαιρούνται από το καθαρό κέρδος.
  3. Πρέπει να διαβάζουμε τους κανόνες διευθέτησης των αγορών. Για παράδειγμα, κάποια πλατφόρμα εάν ο αγώνας διακοπεί στο 90 μπορεί να τον πληρώσει κανονικά, ενώ κάποια άλλη να ακυρώσει τα στοιχήματα.
  4. Πρέπει να ελέγχουμε τα όρια και των δύο ιστοσελίδων πριν βάλουμε οποιοδήποτε στοίχημα. Εάν πχ ποντάρουμε σε μία 100€ και η άλλη πλατφόρμα μας βάλει όριο 40€, μένουμε εκτεθειμένοι.
  5. Οι πλατφόρμες μισούν τους arbers. Είναι πολύ πιθανό εάν σας αντιληφθούν να σας κλείσουν το λογαριασμό. Για να λειτουργήσει σωστά και να έχετε κέρδος, θα πρέπει να υπάρχει μία ομάδα παικτών με αρκετούς λογαριασμούς σε κάθε πλατφόρμα, ώστε να χρησιμοποιούνται κυκλικά σε κάθε πλατφόρμα.
  6. Θα πρέπει να μην αποδέχεστε το μπόνους, καθώς δεσμεύονται τα κεφάλαια και μπορεί η όλη επένδυση να καταστραφεί.
  7. Πριν πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία ταυτοποίησης (KYC). Δηλαδή, εάν σκοπεύετε να παίξετε σε 20 πλατφόρμες, θα πρέπει να έχετε αποστείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και να έχουν γίνει αποδεκτά.
  8. Για να ξεκινήσει κάποιος το arbitrage, θα πρέπει να διαθέτει ένα κεφάλαιο τουλάχιστον 200€-500€. Συνήθως, σε ένα ποντάρισμα 1000€, έχουμε επιστροφή 7%-11%, κάτι που σημαίνει πως το κέρδος θα είναι από 70.00 έως 100 ευρώ.
  9. Πολλοί προτείνουν καταθέσεις – με ηλεκτρονικά πορτοφόλια. όπως Neteller, Skrill που είναι χωρίς χρέωση και τα χρήματα με αυτή τη μέθοδο πληρωμής επιστρέφουν στη μπάνκα το πολύ σε μία ώρα. Τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε όμως δυσχέρια σε πολλούς τομείς αυτών των εταιριών, όπως δυσκολίες στην ταυτοποίηση, ανεπαρκή support και άλλα με αποτέλεσμα να τίθονται λογιαριασμοί σε περιορισμό και να χάνονται χρήματα. Οπότε εμείς προτείνουμε να μοιράζονται π.χ. από 100 ευρώ σε 4 στοιχηματικές εταιρίες με τραπεζικό έμβασμα, όπου αν θελήσουμε να έχουμε όλο το κεφάλαιο πίσω αυτό θα είναι στον λογαριασμό μας εντός της ημέρας (ανάλογα τη στοιχηματική εταιρία).
  10. Παρότι αρκετές σελίδες προσφέρουν δωρεάν surebets, υπάρχει χρονική καθυστέρηση αρκετών ωρών, ενώ εμφανίζεται περιορισμένος αριθμός παιχνιδιών. Εάν θέλουμε να ασχοληθούμε θα πρέπει να πληρώσουμε συνδρομή σε μία πλατφόρμα που προσφέρει ευκαιρίες arbitrage σε πραγματικό χρόνο.

Στο Oxybet.gr παρέχονται ημερησίως από 3 έως 10 σίγουρα στοιχήματα με αποκλίσεις από 5% έως 15%! Ξεκίνα τώρα με εγγραφή στο site και συνδρομή από 25.00 ευρώ / μήνα για να έχεις πρόσβαση στην Premium ενότητα! Πάρε ένα πακέτο συνδρομής τώρα και κάνε απόσβεση από την 1η μέρα! Μπες κι εσύ στο παιχνίδι των Sure Bets!

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΔΡΩΜΩΝ

ΑΓΟΡΑ

1 ΜΗΝΑΣ / 25.00 ΕΥΡΩ

6 ΜΗΝΕΣ / 80.00 ΕΥΡΩ

12 ΜΗΝΕΣ / 140 ΕΥΡΩ

 

 

Sure Bets

To Arbitrage Betting ή τα Sure Bets, όπως είναι γνωστό, είναι μία στρατηγική στο στοίχημα που αποκτά όλο και περισσότερους υποστηρικτές μεταξύ των παικτών.
Ο λόγος είναι ότι “κλειδώνετε” κέρδος ανεξάρτητα από την έκβαση του αποτελέσματος τοποθετώντας αντίθετα στοιχήματα σε δύο ή περισσότερες πλατφόρμες.
Διαβάστε στον αναλυτικό οδηγό μας με θεωρία και παραδείγματα ότι πρέπει να γνωρίζετε για το arbitrage, ποια πλεονεκτήματα έχει και ποιους κινδύνους κρύβει αν δεν ακολουθήσετε σωστά η διαδικασία.

 

Φανταστείτε ότι θα μπορούσατε να καλύψετε όλα τα αποτελέσματα σε έναν αγώνα και να κερδίσετε ανεξάρτητα από το ποιος κερδίζει. Αυτό ονομάζεται σίγουρο στοίχημα ή sure betting, επίσης γνωστό ως στοίχημα αθλητικού arbitrage ή surebet. Εγγραφείτε στο Oxybet.gr και ξεκινήστε σήμερα!

Καλύψτε όλα τα αποτελέσματα και κερδίστε κάθε φορά
Σταθερά κέρδη χωρίς κίνδυνο
Η πιο δημοφιλής υπηρεσία sure betting του κόσμου
Χρησιμοποιείται από πάνω από 125.000 πελάτες παγκοσμίως

 

Sure betting by RebelBetting


Ο στοιχηματισμός είναι πολύ εθιστικός και υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.