Υπάρχουν πολλοί τρόποι στοιχηματισμού, το Oxybet.gr γνωρίζει μία στρατηγική στοιχήματος και σας την προσφέρει απλόχερα για να είστε πάντα κερδισμένοι!


 

Το Oxybet.gr δημιουργήθηκε για έναν και μόνο λόγο, να προσφέρει βοήθεια στους αναγνώστες του σε ότι αφορά το Στοίχημα, αυξάνοντας το εισόδημά τους από αυτο. Προωταρχικός μας στόχος είναι το κέρδος, όπου σε αυτο συνεπάγεται κιόλας το να μην είμαστε χαμένοι εμείς και κερδισμένες οι Στοιχηματικές. Παρακάτω θα δείτε και θα διαβάσετε ορισμένα παραδείγματα για να μπειτε στο νόημα της Στρατηγικής του site μας.

Όπως θα έχετε δει είμαστε το μοναδικό site που δεν διαφημίζει στοιχηματικές εταιρίες. Όπως προαναφέραμε σκοπός μας είναι η βοήθεια του κοινού μας και όχι να προτρέπουμε τους παίχτες να κάνουν εγγραφές σε εταιρίες παίζοντας μεγάλα ποσα σε στοίχημα και καζίνο, πλουτίζοντας έτσι οι Bookmakers και παράλληλα κι εμείς με προμήθειες. Κάτι το οποίο μεταφράζετε αν θέλετε, να βγάζουμε χρήματα κι εμείς σαν site από τη χασούρα σας!

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ OXYBET

  • Η ΚΑΒΑ & ΤΑ UNITS:

Η κάβα χρειάζεται πάντα στο στοίχημα, σίγουρα πολλοί είναι οι παίχτες όμως που απλά καταθέτουν το «αίμα» τους στις στοιχημστικές κάθε μήνα! Στο στοίχημα πρέπει να είσαι εγκρατής και να παίζεις μόνο όταν αξίζει να παίξεις και όχι να συνεχίζεις να ποντάρεις αυξάνοντας τα πονταρίσματα και παίζοντας παρολί. Αν το κάνεις αυτό τότε πρέπει να σταματήσεις, ειδάλλως δεν πρέπει να παρακολουθείς το Oxybet.gr γιατί η στρατηγική μας όταν ακολουθείτε πρέπει να τηρείται με πίστη!

Ας υποθέσουμε πως ξεκινάμε για τον τάδε μήνα μέ ένα ποσό των 100.00 ευρώ και αυτό το ποσό σε καμία περίπτωση δεν το καταθέτουμε σε στοιχηματική εταιρία, για τους ευνόητους λόγους τους οποίους γνωρίζετε (για να μην μπαίνετε και σε πειρασμό). Είναι προτιμότερο να ανοίξετε έναν λογαριασμό PayPal ή μία Prepaid κάρτα και να έχετε αυτό το ποσό χωριστά για αυτόν τον σκοπό και μόνο. Στη συνέχεια τα πονταρίσματα σας θα πρέπει να είναι κυμαινόμενα και να μην ξεπερνάνε τα 10.00 ανά ποντάρισμα, εάν ξεκινήσετε με Κάβα 50 ευρώ τότε το ανώτατο ποντάρισμά σας θα πρέπει να είναι τα 5.00 ευρώ. Με λίγα λόγια θα πρέπει να ποντάρετε το 5% της Κάβας σας και σπάνια να φτάνετε το 10%, κάτι που θα γίνεται όταν έχουμε κάποιο δυνατό Bet και οι αποδόσεις θα πρέπει να είναι μεγαλύτερες του 2.20+!


  • Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ:

Όπως ξέρετε ο εχθρός των Στοιχηματικών είναι τα Μονά παιχνίδια, όσα περισσότερα παίζετε τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες αποτυχίας, αν δε το ξέρατε πάλι, καλά θα κάνετε να το μάθετε και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας για να μπορέσετε να έχετε κέρδος από το στοίχημα.

Η επιλογή των παιχνιδιών που προσφέρονται στο Oxybet.gr δεν είναι τυχαία και προτείνονται έπειτα από συλλογική μελέτη, σύγκριση-εκτίμηση αποδόσεων και ανάλυση στατιστικών τα οποία πρέπει 1ον, να ξεπερνάνε κατά πολύ τα Line των Στοιχηματικών και 2ον να έχουν λάθος αποδόσεις ή υπερεκτιμημένες. Συνήθως οι αποδόσεις ξεκινάνε από το 2.00 και φτάνουν έως και 4.00 απόδοση, οι συγκεκριμένες προτάσεις αποτελούν παράλληλα και Value Bets κυρίως.

Τέλος στο Oxybet.gr θα γνωρίσετε και τα δημοφιλή σε όλους μας, Sure Bets, ελάχιστες φορές θα προτείνονται και τέτοια παιχνίδια όταν θα βρίσκουμε αποκλίσεις μεγαλύτερες του 10% έτσι ώστε σε συνολικά πονταρίσματα τα οποία θα φτάνουν και τα 300 ευρώ το σίγουρο κέρδος μας ανεξάρτητα από την έκβαση του παιχνιδιού να ανέρχεται σε 30 ευρώ.


  • TIPSTERS

Σημαντικό είναι αν θα ασχολιθείτε με την συγκεκριημένη στρατηγικη, να ακουλουθείτε ένα εκ των τριών Tipster’s του Oxybet.gr ή να ορίσετε τρείς κάβες, μία για τον κάθε ένα, έτσι θα έχετε καθαρότερη εικόνα κέρδους και στατιστικών.


  • SURE BETS

To sure bet (ή arbitrage) είναι μία όχι πολύ γνωστή στρατηγική στο στοίχημα. Ονομάζεται έτσι (σίγουρο στοίχημα) γιατί ο παίκτης έχει κέρδος, ανεξάρτητα από την έκβαση του αγώνα. Αυτό συμβαίνει πολύ σπάνιες φορές, όταν μία ή περισσότερες στοιχηματικές μια μεγάλη διαφορά στην απόδοση ενός σημείου ενός αγώνα.

Είναι ποντάρισμα σε όλα τα πιθανά σημεία ενός στοιχήματος, και οποιοδήποτε και να είναι το αποτέλεσμα υπάρχει επιστροφή χρημάτων. Αυτό γίνεται συνήθως σε στοιχήματα τύπου τριών επιλογών (πχ 1X2) ή δύο επιλογών (πχ 12 ή Over/Under).Κάποιες φορές, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες δίνουν τόσο διαφορετικές αποδόσεις μεταξύ τους ώστε υπάρχει αυτό που λέμε “τρύπα”.

Έστω ότι υπάρχει ένας αγώνας στον οποίο, η καλύτερη απόδοση για τον άσο είναι 3,20 από την εταιρεία Α, η καλύτερη απόδοση για το στοίχημα στην ισοπαλία είναι 3,35 από την εταιρεία Β και η καλύτερη απόδοση για το διπλό είναι 2,86, από την εταιρεία Γ. Αν λοιπόν παίξετε 312,50 euro στον άσο, 298,51 στην ισοπαλία και 349,65 στο διπλό, θα έχετε ποντάρει συνολικά 960,66 euro και θα πάρετε πίσω 1000, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα.

Ποτέ όμως τα πονταρίσματά μας δεν πρέπει να είναι δεκαδικά, αλλά πάντοτε στρογγυλοποιημένα και αντί για 298,51 να το κάνουμε όσο μπορούμε στο 300 ή αν δε μας βγαίνει έστω να ποντάρετε με 298.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σε Over/Under Goal και κόρνερ, δηλαδή: Η τάδε στοιχηματική μας δίνει στον τάδε αγώνα το Over 2,5 goal 2,20 και η άλλη το Under 2,5 goal πάλι 2,20. Σε αυτή την περίπτωση θα ποντάρουμε από 100 ευρώ σε κάθε επιλογή και θα έχουμε συνολικό ποντάρισμα 200 ευρώ, ενώ και στις 2 περιπτώσεις οι επιστροφές μας θα είναι 220 ευρώ, 20 ευρώ σίγουρο κέρδος!

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να μπορείς να υπολογίσεις, ή να σε βοηθήσει κάποιος να το κάνεις, πόσα ακριβώς πρέπει να ποντάρεις σε κάθε σημείο. Υπάρχουν προγράμματα που πουλιούνται πολύ ακριβά για να σε ενημερώνουν κάθε τόσο για τα sure bets, καθώς επίσης και συνδρομητικά sites που ενημερώνουν αυτούς που πληρώνουν αδρά ποσά για να έχουν αυτή τη πληροφόρηση. Ωστόσο υπάρχουν και και οnline sure bet calculators.

Εδώ θα βρείτε τα πάντα γύρω από τον χώρο του στοιχηματισμού όπως: φόρμες ομάδων, στατιστικά, συγκρίσεις αποδόσεων, Livescore, άνοδο – πτώση αποδόσεων, βαθμολογίες, Προγνωστικά Στοιχήματος, sure bets και άλλα! Λίγα site θα βρείτε τα οποία δεν διαφημίζουν στοιχηματικές και σχεδόν καθόλου δεν θα βρείτε site τα οποία σας καθοδηγούν με οποιαδήποτε Στρατηγική Στοιχήματος!

Διάλεξε ένα από τους Tipster’s του Oxybet.gr και ξεκίνα να έχεις κέρδος από το στόιχημα σήμερα κιόλας εντελώς δωρεάν!

Καβα Στράτος ΓκαϊδατζήςΚάβα Luca ToniΚάβα Διδάκτωρ