Bet Tools – Sure Bets στο στοίχημα! Τί είναι, γιατί εμφανίζεται και τι πρέπει να προσέξουμε αν αποφασίσουμε να ξεκινήσουμε! Παρακάτω θα βρείτε όλα τα εργαλεία για τα πρώτα σας βήματα!


Επέλεξε τις εταιρίες που επιθυμείς από το «Filter by», ψάξε τα Surebets σου και υπολόγισε τα πονταρίσματα σου στο Caculator. Το απόλυτο εργαλείο για τους arbers με την βοήθεια του Oxybet.gr και την υποστήριξη του Oddspedia!
*Η πλατφόρμα διαθέτει αυτόματη ανανέωση που καθορίζεις ο ίδιος ή χειροκίνητα!

Data powered by Oddspedia


 

-Τι είναι τα Sure Bets
Τo Arbitrage Betting ή Sure Bets, όπως είναι γνωστό, είναι μία στρατηγική στοιχήματος που αποκτά όλο και περισσότερους υποστηρικτές μεταξύ των παικτών.
Ο λόγος είναι ότι “κλειδώνετε” κέρδος ανεξάρτητα από την έκβαση του αποτελέσματος τοποθετώντας αντίθετα στοιχήματα σε δύο ή περισσότερες πλατφόρμες.

Διαβάστε στον αναλυτικό οδηγό μας με θεωρία και παραδείγματα ότι πρέπει να γνωρίζετε για το arbitrage, ποια πλεονεκτήματα έχει και ποιους κινδύνους κρύβει αν δεν ακολουθήσετε σωστά η διαδικασία.


-Πώς συμβαίνει ένα arbitrage

Η αγορά στον παραπάνω αγώνα ανοίγει στο 1,80 για το under2.5 και στο 2,10 για τo over2.5, αφήνοντας 3% κέρδος (γκανιότα) για τον bookmaker. Καθώς περνάει ο χρόνος, ο bookmaker A συγκεντρώνει πονταρίσματα 15.000 ευρώ στο under και μόνο 1.800 ευρώ στο over. Εάν επιβεβαιωθεί το under ο bookmaker χάνει 10.200 ευρώ (15.000 επί 1,80 μείον τα 15.000 και μείον τα 1.800 που πονταρίστηκαν στο over). Ο στόχος του bookmaker σε αυτή τη φάση είναι να σταματήσει να παίρνει πονταρίσματα στο under μειώνοντας την απόδοση στο 1,65 και ταυτόχρονα να πάρει πονταρίσματα στο over αυξάνοντας την απόδοση στο 2,40. Αφού η υπόλοιπη αγορά μένει στα ίδια , δημιουργείται πιθανότητα σίγουρου κέρδους (surewin) 2,86% μεταξύ του bookmaker B που κράτησε σταθερό το 1,80 στο under και του bookmaker A που ανέβασε την απόδοση στους over στο 2,40.

Για να γίνει το arbitrage πιο κατανοητό, πάμε να εξηγήσουμε τον όρο με εικόνες. Τυχαία επιλέξαμε την αγορά οver/under 2.5 του αγώνα Άρσεναλ – Τσέλσι. Βλέπουμε ότι ο Μπουκ Α προσφέρει το οver 2.5 γκολ σε απόδοση 2.10, ενώ ο Μπουκ Β προσφέρει το under 2.5 στο 2.29. Mετά από υπολογισμούς, η γκανιότα είναι 90.46%, δηλαδή έχουμε ένα κέρδος 9.54% ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.

Έστω ότι ποντάρουμε συνολικά 100€. Υπάρχουν αρκετές σελίδες που έχουν ως “εργαλεία” surebets calculator, στα οποία υπολογίζεται το ακριβές ποντάρισμα που πρέπει να παίξετε σε κάθε σημείο. Στο over έχουμε 2.10 x 52.16 = 109.54€ Στο under έχουμε 2.29 x 47.84 = 109.55€. Επομένως βλέπουμε ότι θα έχουμε σίγουρο κέρδος ανεξάρτητα από την τελική έκβαση 9.54€.

Θα υποθέσατε βέβαια ότι βρήκαμε την κότα με τα χρυσά αυγά…Η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική, καθώς σπάνια θα βρούμε τέτοιες ευκαιρίες κέρδους. O Μπουκ Α δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη πλατφόρμα, επομένως αν παίξουμε βάζουμε σε κίνδυνο τα κεφάλαια μας.


O δεκάλογος του arbitrage betting

  1. Πολλές πλατφόρμες δεν είναι αξιόπιστες και θα πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι που θα τοποθετήσουμε τα κεφάλαια μας.
  2. Κάποιοι Bookmaker έχουν χρεώσεις στις καταθέσεις/αναλήψεις, οι οποίες θα πρέπει να υπολογίζονται και να αφαιρούνται από το καθαρό κέρδος.
  3. Πρέπει να διαβάζουμε τους κανόνες διευθέτησης των αγορών. Για παράδειγμα, κάποια πλατφόρμα εάν ο αγώνας διακοπεί στο 90 μπορεί να τον πληρώσει κανονικά, ενώ κάποια άλλη να ακυρώσει τα στοιχήματα.
  4. Πρέπει να ελέγχουμε τα όρια και των δύο ιστοσελίδων πριν βάλουμε οποιοδήποτε στοίχημα. Εάν πχ ποντάρουμε σε μία 100€ και η άλλη πλατφόρμα μας βάλει όριο 40€, μένουμε εκτεθειμένοι.
  5. Οι πλατφόρμες μισούν τους arbers. Είναι πολύ πιθανό εάν σας αντιληφθούν να σας κλείσουν το λογαριασμό. Για να λειτουργήσει σωστά και να έχετε κέρδος, θα πρέπει να υπάρχει μία ομάδα παικτών με αρκετούς λογαριασμούς σε κάθε πλατφόρμα, ώστε να χρησιμοποιούνται κυκλικά σε κάθε πλατφόρμα.
  6. Θα πρέπει να μην αποδέχεστε το μπόνους, καθώς δεσμεύονται τα κεφάλαια και μπορεί η όλη επένδυση να καταστραφεί.
  7. Πριν πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία ταυτοποίησης (KYC). Δηλαδή, εάν σκοπεύετε να παίξετε σε 20 πλατφόρμες, θα πρέπει να έχετε αποστείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και να έχουν γίνει αποδεκτά.
  8. Για να ξεκινήσει κάποιος το arbitrage, θα πρέπει να διαθέτει ένα κεφάλαιο τουλάχιστον 2000€-3000€. Συνήθως, σε ένα ποντάρισμα 1000€, έχουμε επιστροφή 2%-4%.
  9. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιούνται ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Οι συναλλαγές με Neteller, Skrill είναι χωρίς χρέωση, ενώ τα χρήματα με αυτή τη μέθοδο πληρωμής επιστρέφουν στη μπάνκα το πολύ σε 24 ώρες. Με αυτό τον τρόπο έχουμε ρευστότητα, προϋπόθεση απαραίτητη για να επιτύχει το σύστημα.
  10. Παρότι αρκετές σελίδες προσφέρουν δωρεάν surebets (sure bets finder), υπάρχει χρονική καθυστέρηση αρκετών ωρών, ενώ εμφανίζεται περιορισμένος αριθμός παιχνιδιών. Εάν θέλουμε να ασχοληθούμε θα πρέπει να πληρώσουμε συνδρομή σε μία πλατφόρμα που προσφέρει ευκαιρίες arbitrage σε πραγματικό χρόνο. Μία τέτοια πλατφόρμα είναι η rebelbetting.