Bet Tips Combo Bet Luca Toni Κόρνερ

Σουηδικά κόρνερ και αγγλικά γκολ στο δρόμο για το ταμείο!

HINT: ΔΥΑΔΑ ODDS: 4.00 15/5/23 - 20:10

Καλημέρα και καλή βδομάδα στο λαό του Oxybet! Κοντά σας και σήμερα με προγνωστικά στοιχήματος από την Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας και τη σουηδική Ολσβένσκαν. Πάμε μαζί να δούμε πιο αναλυτικά τις επιλογές μας παρακάτω.


(20:10) Aΐκ Στοκχόλμης – Γκέτεμποργκ

Εκκίνηση της Δευτεριάτικης περιήγησής μας στα ευρωπαϊκά γήπεδα από την αγαπημένη Σουηδία για το ντέρμπι δύο άλλοτε κραταιών δυνάμεων της χώρας που φέτος δεν έχουν ξεκινήσει θετικά και μάχονται να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις.

Ο σύλλογος με τη μεγαλύτερη λαϊκή βάση στη Σουηδία , η Αΐκ Στοκχόλμης των 12 πρωταθλημάτων και των 8 κυπέλλων, όχι απλά δεν έχει μπει καλά στη σεζόν, αλλά έχοντας συλλέξει μόλις ένα τρίποντο σε επτά αγώνες “κατοικοεδρεύει” στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και ήδη στο -16 από την κορυφή. Η τεράστια απώλεια του Γιασίν Αγιαρί που πήρε μεταγραφή στην αγγλική Μπράιτον, όπως και οι αποχωρήσεις των πολύτιμων Μέντες και Στεφανέλι, φαίνεται πως έχουν αποδυναμώσει αισθητά το ρόστερ των γηπεδούχων αλλά και πάλι η προτελευταία θέση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Στόχος για την ομάδα του Αντρέας Μπρένστρομ είναι να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη “Friends Arena” και να αναρριχηθεί άμεσα στη βαθμολογία. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό να νικήσει τη Γκέτεμποργκ. Άγνωστο αν θα το πετύχει, το βέβαιο είναι ότι θα πιέσει αφόρητα και πιθανότατα θα οδηγηθεί σε αρκετά κερδισμένα κόρνερ.

Άσχημη εκκίνηση στο φετινό πρωτάθλημα και για τη Γκέτεμποργκ, την πιο βαριά φανέλα της χώρας (αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει και δύο ευρωπαϊκούς τίτλους πλην των 26 εγχώριων το αντιλαμβάνεται άμεσα!). Τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας τον ίδιο ακριβώς απολογισμό με τη σημερινή τους αντίπαλο(1-2-4) και θα παλέψει με κάθε τρόπο ώστε να ανατρέψει την κατάσταση σχετικά άμεσα. Έχει επενδύσει σημαντικά στην άμυνα, με τις προσθήκες των Χάγκεν και Χάουσνερ να κοστίζουν πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ! Εκεί θα βασιστεί και στο ταξίδι της στη Στοκχόλμη. Πάντως παρά το αμυντικογενές πλάνο του Στάρε χαρακτηριστικό της φετινής Γκέτεμποργκ είναι ότι εμπλέκεται σε ματς με πολλά κόρνερ, με την ίδια να κερδίζει 8 κατά μέσο όρο, αριθμό εντυπωσιακό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυνατό παιχνίδι στη Στοκχόλμη ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες ομάδες της χώρας. Αμφότερες με αρνητικό ξεκίνημα, πασχίζουν να πάρουν πολύτιμους πόντους και να ανέλθουν βαθμολογικά, ανατρέποντας την εις βάρος τους κατάσταση. Παρατηρώντας ότι οι γηπεδούχοι κερδίζουν 4,67 κόρνερ ανά αγώνα και οι φιλοξενούμενοι 8 ωθούμαι προς την επιλογή over 10,5 κόρνερ αγώνα. Θεωρώ ότι θα υπάρχει καλός ρυθμός σε όλο το 90λεπτο λόγω υψηλού κινήτρου.  Σύμμαχός μας στην επιλογή αυτή και η πρόσφατη παράδοση καθώς 4 από τις 5 πρόσφατες συναντήσεις τους είχαν διψήφιο αριθμό κόρνερ.


(22:00) Λέστερ – Λίβερπουλ

Κλείσιμο της βραδιάς στο “Κινγκς Πάουερ” με το άκρως ενδιαφέρον Λέστερ – Λίβερπουλ με το οποίο πέφτει η αυλαία της 36ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Τεράστιο ενδιαφέρον και άμεση αναγκαιότητα των τριών βαθμών και στις δύο πλευρές για διαφορετικούς όμως λόγους.

Σε δεινή θέση οι “αλεπούδες” που με την πάροδο των αγωνιστικών βλέπουν τις ελπίδες τους για παραμονή να ψαλιδίζονται σημαντικά. Θα δώσουν σημαντική μάχη μέχρι τέλους, κυρίως με Λιντς και Έβερτον, προκειμένου να σώσουν την παρτίδα. Το πρόγραμμά τους κάθε άλλο παρά ευνοϊκό θα το χαρακτήριζα, αφού μετά τη Λίβερπουλ καλούνται να επισκεφτούν το “Σεντ Τζέιμς” για να αντιμετωπίσουν τη δυνατή Νιούκασλ και κλείνουν τη χρονιά εντός έδρας με αντίπαλο την αξιόμαχη Γουέστ Χαμ. Η ομάδα βρίσκεται ήδη σε μειονεκτική θέση αναφορικά με την παραμονή, όντας προτελευταία και στο -1 από τη Λιντς και στο -2 από την Έβερτον. Με δεδομένο ότι η Λέστερ διαθέτει μια από τις πιο εύθραυστες αμυντικές γραμμές στο πρωτάθλημα και οι αμυντικές ανορθογραφίες είναι αργά για να διορθωθούν, η επίθεση φαντάζει ως μόνη λύσει ώστε να κερδίσει ότι περισσότερο μπορεί.

Στην αντίπερα όχθη συναντάμε τη Λίβερπουλ του Κλοπ στην καλύτερη ίσως φόρμα της σεζόν. Οι “κόκκινοι” παρότι εμφάνισαν σημάδια αστάθειας φέτος…στο τέλος θυμήθηκαν τον παλιό καλό τους εαυτό. Αυτή τη στιγμή τρέχουν ένα σερί 6 διαδοχικών νικών και το σίγουρο είναι ότι θα δώσουν τα πάντα ελπίζοντας να καλύψουν το χάντικαπ των 4 βαθμών και να εκτοπίσουν μία εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκασλ από την πρώτη τετράδα. Τα 67 γκολ της επίθεσης σίγουρα δεν είναι εντυπωσιακά για Λίβερπουλ, αλλά οι δυνατότητες υπάρχουν και όταν βρεθεί πρόσφορο έδαφος η “κόκκινη αρμάδα” δεν δείχνει έλεος στο σκοράρισμα.

ΕΚΤΙΜΗΞΣΗ: Το υψηλό κίνητρο στα δύο αντίπαλα στρατόπεδα εγγυάται ματς με καλή ροή και έντονο ρυθμό. Η επιθετική δεινότητα της Λίβερπουλ είναι γνωστή σε όλους ενώ και η Λέστερ θα βγει μπροστά μη έχοντας περιθώρια. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι βρίσκει δίχτυα και στα 5 τελευταία. Συνυπολογίζοντας την αμυντική αστάθεια που έχουν επιδείξει αμφότερες στη διάρκεια της χρονιάς επιλέγω το g/g σε συνδυασμό με over 2,5 γκολ.


Aΐκ Στοκχόλμης – Γκέτεμποργκ: Οver 11,5 κόρνερ (2.00)

Λέστερ – Λίβερπουλ: g/g & Οver 2,5 (1.75)