Combo Bet Ποδόσφαιρο Στράτος Γκαϊδατζής

Προγωνστικά Στοιχήματος: Βαρνάμο – ΑΪΚ Στοκχόλμης

HINT: ΜΟΝΟ ODDS: 2.27 24/7/22 | 16:00

Προγνωστικά Στοιχήματος: Βαρνάμο – ΑΪΚ | 24-07-22 – Αναλύσεις αγώνων, Βαθμολογίες και στατιστικά ομάδων.. Όλα σε ένα site! Οι Προβλέψεις.. Όπως θα ήθελες να είναι! www.oxybet.gr!


Καλησπέρα στην παρέα του Oxybet.gr! Πλούσιο το στοιχηματικό κουπόνι το οποίο μας δίνει επιλογές και από την Σκανδιναβία και το Άλσβενσκαν στο παιχνίδι της Βαρνάμο με την ΑΪΚ για την 15η αγωνιστική. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος για απόψε στο «Φινβεντσβάλεν».


 

(16:00) Βαρνάμο – ΑΪΚ

Συνεχίζει η Βαρνάμο το αρνητικό σερί με 3 ήττες και μία ισοπαλία στα 4 τελευταία παιχνίδια, όπου την περασμένη αγωνιστική γνώρισε τη συντριβή στην έδρα της Τζουργκάρντεν με 5-0! Βρίσκεται 13η στη βαθμολογία με 13 πόντους, πραγματοποιόντας όμως καλές εμφανίσεις εντός έδρας με 2-3-1 και 5-3 γκολ υπέρ. Αξίζει να σημειωθεί πως στα 5 από τα 6 παιχνίδια στο γήπεδό της εμφανήστικε το Under 2,5 goal, ενώ 3 τέρματα επιτεύχθηκαν με αντίπαλο τη Χάκεν (1-2), αυτό ήταν και το παιχνίδι με τα περισσότερα γκολ. Σήμερα αναμένω να φανεί σκληρή απέναντι στους φιλοξενούμενους και να κυνηγίσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα βρήκε σκούρα η ΑΪΚ για τα προκριματικά του Conference League με την Βορσκλά Πολταβά να παίρνει εν τέλη τη νίκη με 3-2, σκορ το οποίο αφήνει πολλά σενάρια ανοιχτα για τον επαναληπτικό στη Στοκχόλμη. Για το Άλσβενσκαν την περασμένη αγωνιστική πήρε δύσκολα το τρίποντο απέναντι στην Κάλμαρ με 1-0. Βρίσκεται 3η στον βαθμολογικό πίνακα με 28 βαθμούς και το μόνο σίγουρο είναι πως θέλει να κρατηθεί κοντά στην κορυφή η οποία έιναι στο +3 με 1η τη Χάκεν. Εκτός έδρας έιναι του ύψους ή του βάθους έχοντας 2-3-2 και 12-14 γκολ κατά. Με τη Βαρνάμο δεν έχουν συναντηθεί ξανά και έτσι δέν έχουμε κάποια παράδοση, έτσι το ματς θα είναι περισσότερο «αναγνωριστικό», μοιάζοντας για ψιλό-μπόμπα!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βαρνάμο θέλει σοβαρό αποτέλεσμα σήμερα για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και τα στατιστικά της εντός έδρας βοηθούν πολύ στην επιλογή μας αφού πορεύεται με 2-3-1. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η ΑΪΚ παίζει εκτός έδρας και έχει το μυαλό στον επαναληπτικό με την Βορσκλά Πολταβά, έχει δύσκολη αποστολή εν μέρει αφού πρέπει να ανατρέψει το 3-2 και να πάρει την πρόκριση. Από την άλλη βρίσκεται σε δινή θέση εντός συνόρων αφού θέλει να παραμείνει κοντά στην κορυφή και αν και έχει θεωρητικά σήμερα εύκολο αντίπαλο, δεν πιστεύω να καταφέρει κάτι παραπάνω από μία ισοπαλία. Θα πάω στοίχημα με το 1Χ & Under 3,5 goal σε απόδοση 2.27  στη stoiximan.