Combo Bet Goal Ποδόσφαιρο

Προγνωστικά Στοιχήματος: Αγγλία League Two

22/3/22 | 21:00 - 21:45

Προγνωστικά Στοιχήματος: Αγγλία League Two 22-03-22| Αναλύσεις αγώνων, Βαθμολογίες και στατιστικά ομάδων.. Όλα σε ένα site! Οι Προβλέψεις.. Όπως θα ήθελες να είναι! www.oxybet.gr!


Καλημέρα στην παρέα του Oxybet.gr! Πραγματοποιήσαμε κακή εμφάνιση στην τελευταία μας στήλη, με τους Ρουμάνους να μας στέλνουν αδιάβαστους με τα αποτελέσματα που ήρθαν ακριβώς ανάποδα απ’ ότι είχαμε προβλέψει! Πάμε σήμερα με θετική ενέργεια στην League Two Αγγλίας και να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος που σας έχουμε ετοιμάσει, με μία δυάδα επί 5!

Με τις παλιές.. «καραβάνες» της League Two και το 5.73!

(21:00) Χάρογκεϊτ – Λέιτον Όριεντ.

Η Χάρογκεϊτ με το αρνητικό σερί των τελευταίων 6 παιχνιδιών υποδέχεται για την 33η αγωνιστική της League 2 την ανεβασμένη εδώ και 4 ματς, Λέιτον Όριεντ! Έχοντας μπει πλέον στην τελική ευθεία για το τέλος της φετινής σεζόν, οι ομάδες προσπαθούν να «συντηρούνται» με τα παιχνίδια που κάνουν για να διατηρήσουν τη θέση τους στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας.  Περισσότερο το άγχος για την Λέιτον Όριεντ που απέχει 9 βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν το αρνητικό σερί, έχοντας μέχρι τώρα 0-3-3 με την 2η πιο χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος μετά την «ουραγό» Σκάνθροπ με 58 τέρματα κατά! Βρίσκονται πλέον στο +13 από την επικίνδυνη ζώνη και +4 από τον σημερινό τους αντίπαλο.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το σερί των τεσσάρων ισοπαλιών και των «κακών» εμφανίσεων (1-6-9), κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο μετά από 15 παιχνίδια, νικώντας τη Ρότσντεϊλ με 3-1, δείχνοντας έτσι πως είναι ακόμα.. ζωντανοί! Τα στατιστικά μακριά από την έδρα τους δεν είναι και τόσο ευχάριστα με το 1-11-5 αλλά απόψε έχει την παράδοση μαζί της του 1-1-3 στις 5 μεταξύ τους αναμετρήσεις και το «ξέσπασμα» της τελευταίας νίκης!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τη μία η Χάρογκεϊτ με την χειρότερη άμυνα και από την άλλη η Λέιτον Όριεντ με το κακό 1-11-5 στα εκτός! Οι γηπεδούχοι «μπάζουν» αμυντικά και η Λέιτον δείχνει σημάδια ανάκαμψης, ενώ παράλληλα βρίσκονται πιο κοντά στην «κάθοδο». Δεν υπάρχουν πιστεύω περιθώρια για άλλες επιλογές και το G/G & Over 2,5 goal με απόδοση βαρβάτη στο 2.47, είναι μονόδρομος!


(21:45) Όλνταμ – Σάτον Γιουνάιτεντ.

Παιχνίδι εξ’ αναβολής για Όλνταμ και Σάτον, με τους γηπεδούχους να καίγονται απόψε για νίκη και μόνο, αφού οι 31 βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει τους φέρνουν στην προτελευταία θέση έχοντας στο +3 τη γραμμή παραμονής! Με 4-3-10 και 21-30 γκολ κατά πορεύεται στην έδρα της έχοντας ενδείξεις για μία καλή εμφάνιση, με το παιχνίδι του 1ου γύρου να τους αναδεικνύει νικητές με σκορ 1-2. Τελευταία σημάδια ζωής έδειξαν πριν 6 αγωνιστικές νικώντας τη Μπράντφορντ με 2-0 έκτοτε συνεχίζουν το πρωτάθλημα με 0-2-4!

Η Σάτον Γιουνάιτεντ μετά το σερί των τριών νικών πέρασε στο «μόουντ» των κακών εμφανίσεων με δύο διαδοχικές ήττες, ενώ την περασμένη αγωνιστική παραχώρησε τον βαθμό της ισοπαλίας με αντίπαλο την Τρανμίρ! Οι μεγάλοι πανηγυρισμοί βέβαια δε λείπουν από το στρατόπεδο του Τζον Σέρινταν, αφού πήρε μεγάλη πρόκριση για τον τελικό του League Trophy που θα διεξαχθεί στις 3/4, περνώντας από το εμπόδιο της Γουίγκαν με σκορ 1-1 και νίκη στη διαδικασία των πέναλτι με 6-7.  Βαθμολογικά βρίσκονται στην 9η θέση με 58 βαθμούς και σίγουρα τρέφουν φιλοδοξίες για να μπούνε στην πρώτη 7άδα και τις θέσεις που οδηγούν στα Playoff ανόδου, απέχοντας μόλις 3 βαθμούς από την 7η Σουίντον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με την πλάτη στον τοίχο η Όλνταμ και με το μυαλό στον τελικό του League Trophy η Σάτον που θα διεξαχθεί περίπου σε 10 ημέρες, αναμένοντας έτσι απόψε ένα αμφίρροπο ματς. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν και πολλές επιλογές στο αποψινό παιχνίδι αφού οι ελπίδες για παραμονή ξεκινούν και λιγοστεύουν οπότε θεωρώ πως ένα τέρμα το έχουν στο «τσεπάκι» αν θέλουν να παραμείνουν «ζωντανοί». Στην αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι έως τον τελικό του Trophy θα παίξουν 2 διαδοχικά παιχνίδια μακριά από την έδρα τους και σίγουρα δε θέλουν να ανοίξουν κι άλλο τη βαθμολογική ψαλίδα των τριών βαθμών από την 7άδα. Η επιλογή μου θα είναι το Χ2 & G/G με απόδοση 2.37!


[wptb id=1531]