Goal Κάρτες Πέναλτι Ποδόσφαιρο

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σπέτσια – Κάλιαρι

12/03/22 | 16:00

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σπέτσια – Κάλιαρι 12-3-22 | Αναλύσεις αγώνων, Βαθμολογίες και στατιστικά ομάδων.. Όλα σε ένα site! Οι Προβλέψεις.. Όπως θα ήθελες να είναι! www.oxybet.gr!


Καλημερίζω τους φίλους του Oxybet.gr! Ταξιδάκι στη Serie A και στο παιχνίδι ανάμεσα στην Σπέτσια και την Κάλιαρι στο οποίο συναντάμε παρόμοια κατάσταση με τα προγνωστικά στοιχήματος με αυτά της Super Lig, με τη μόνη διαφορά πως εδώ το όριο καρτών είναι μεγάλο και και οι αποδόσεις εξευτελιστικές!

(16:00) Σπέτσια – Κάλιαρι.

Αρκετά καλά στάθηκε η Σπέτσια σε ένα δεδομένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην φορμαρισμένη Γιουβέντους, αλλά αυτό δεν έφτασε για να αποφύγει την ήττα με 1-0. Ένα αποτέλεσμα μέσα στο πρόγραμμα για την ομάδα του Τιάγκο Μότα, όμως ήταν η τέταρτη σερί στο πρωτάθλημα στην πιο κρίσιμη καμπή του. Αναμενόμενα έμπλεξε εκ νέου σε περιπέτειες, αφού η απόσταση με την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας παραμένει μικρή. Άκρως καθοριστικό σαφώς το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Κάλιαρι, που έχει και αυτή τον ίδιο ακριβώς στόχο. Νοκ άουτ παραμένουν οι μέσοι Σάλα, Σένα, αλλά και ο εξτρέμ Κόλεϊ, που είναι τραυματίες.

Το αήττητο σερί για την Κάλιαρι τελείωσε στις πέντε αγωνιστικές, καθώς συνάντησε μια Λάτσιο στην καλή της ημέρα και δεν απέφυγε το μοιραίο με 3-0 εντός έδρας. Ένα αποτέλεσμα, που καλείται να ξεπεράσει άμεσα, αφού παραμένει σε πολλή δύσκολη βαθμολογική θέση, όντας η πρώτη ομάδα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Σημαντικό να σταθεί όρθια σήμερα μέσα στο γήπεδο της Σπέτσια και να αναζητήσει τα αποτελέσματα που πρέπει επίσης στην συνέχεια της περιόδου για να παραμείνει στην Serie A. Μη διαθέσιμοι λόγω τραυματισμών ο στόπερ Βαλούκιεβιτς και οι μέσοι Ρογκ, Στρούτμαν, Ναντέζ.

Εντελώς συμπωματικά ρέφερι του αγώνα και πάλι στο παιχνίδι που επιλέξαμε, ο Οζνατμάρ Ερκάν που μας πλήρωσε τις κάρτες στο παιχνίδι Μπεσίκτας – Μπασάκσεχιρ. Τα στατιστικά του σε 15 παιχνίδια που σφύριξε έχουν ως εξής: 70 κάρτες εκ των οποίων οι 9 κόκκινες με τον μ. ο. συνολικά φτάνει τις 4,7 κάρτες / αγώνα. Τέλος καταλόγισε 9 πέναλτι, δηλαδή κάτι παραπάνω από ένα πέναλτι ανά δύο παιχνίδια. 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άκρως καθοριστικό παιχνίδι για το μέλλον των δύο ομάδων στην μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας και αναμένεται να γίνει μάχη. Οι κάρτες λόγω της φύσεως του παιχνιδιού αλλά και τη συμβολή του ρέφερι Ορσάτο Ντανιέλε έχουν χαμηλές αποδόσεις σε υψηλά όρια καρτών και δε θα τις προτιμήσουμε. Η επιλογή μου θα είναι το Over 2,5 goal στο 2.15 το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στις 6 συνολικά μεταξύ τους αναμετρήσεις και τα γκολ νομίζω πως έχουν λόγο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Λόγω στατιστικών θα ποντάρω και σε ένα Funbet με Over 0,5 πέναλτι, με την Σπέτσια να έχει βρεθεί αντιμέτωπη με τη «βούλα» 10 φορές και την Κάλιαρι 6. Οπότε το ποντάρουμε και το 2.75!


[wptb id=1430]