1Χ2 Bet Tips Ποδόσφαιρο

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σέλμπουρν – Ντάνταλκ

11/3/22 | 21:45
Προγνωστικά Στοιχήματος: Σέλμπουρν-Ντάνταλκ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σέλμπουρν – Ντάνταλκ 11-3-22 | Αναλύσεις αγώνων, Βαθμολογίες και στατιστικά ομάδων.. Όλα σε ένα site! Οι Προβλέψεις.. Όπως θα ήθελες να είναι! www.oxybet.gr!


Πάμε παρέα  να δούμε πως διαμορφώνεται η κατάσταση και τι μπορούμε να εξασφαλίσουμε στα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής.

(21:45) Σέλμπουρν – Ντάνταλκ.

Τέσσερις αγωνιστικές έχουν διεξαχθεί στη μεγάλη κατηγορία της Ιρλανδίας και το ξεκίνημα κρίνεται απρόσμενα ανταγωνιστικό, με όλες τις ομάδες να έχουν ήδη υποστεί κάποια βαθμολογική απώλεια. Υπό αυτό το πρίσμα η συγκομιδή τεσσάρων βαθμών για τη νεοφώτιστη Σέλμπουρν κρίνεται ικανοποιητική. Και οι τέσσερις πόντοι που έχει η Σέλμπουρν στο ενεργητικό της κερδήθηκαν μακριά από το “Τόλκα Παρκ” με 0 παθητικό μάλιστα. Το σκηνικό αντιστρέφεται όποτε αγωνίζεται στο σπίτι της, εκεί όπου ήδη καταγράφει δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει μάλιστα!!! Περίεργα πράγματα! Στην τρίτη της εντός έδρας απόπειρα για φέτος, η μοίρα της έπαιξε ένα περίεργο παιχνίδι, καθώς τη φέρνει αντιμέτωπη με τον κακό της δαίμονα, τη Ντάνταλκ, ομάδα από την οποία έχει υποστεί 10 ήττες στις 10 τελευταίες τους συναντήσεις!!!

Απογοητευτικά κύλησε η περσινή σεζόν για τη Ντάνταλκ, η οποία πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό τη διοικητική αστάθεια και έφτασε σε σημείο να κινδυνεύσει, πράγμα αφύσικο για μια ομάδα που από το 2014 έως το 2019 έφτασε στην κατάκτηση 5 τίτλων. Τελικά κατάφερε να σώσει την παρτίδα τερματίζοντας 6 βαθμούς πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη. Η ηρεμία πλέον έχει αποκατασταθεί καθώς το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της πέρασε σε όμιλο ντόπιων επιχειρηματιών και φέτος αναμένεται να αναζητήσει με αξιώσεις μια θέση στην πρώτη τριάδα. Επιστροφή στο τιμόνι της ομάδας για των Στηβ Ο΄ντόνελ, αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ και σημαντικότερες προσθήκες αυτές των Μέισον, Μπόουν και Μάουντι. Θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής για την ομάδα της Ντάνταλκ, η οποία έχει αρχίσει με εξωστρέφεια τη σεζόν έστω κι αν τα αποτελέσματα δεν είναι τα καλύτερα δυνατά(1-3-0).

*5η αγωνιστική για την Πρέμιερ της Ιρλανδίας που και φέτος θα κυλήσει σύμφωνα με το γνωστό μοτίβο διεξαγωγής των 36 ματς για κάθε ομάδα(4 γύροι από 9 αγωνιστικές έκαστος)
*Εντυπωσιακή η παράδοση που διατηρεί η Ντάνταλκ απέναντι στην αποψινή της αντίπαλο με 10 νίκες στα 10 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας, θεσμού και διοργάνωσης

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν και ακόμη βρισκόμαστε σε σχετικά πρώιμο στάδιο στη σεζόν, εκτιμώ ότι η Ντάνταλκ υπερέχει και είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί το θετικό μομέντουμ, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση που έχει χτίσει απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο. Επιλογή μου το 2 του 2,15 στα προγνωστικά στοιχήματος.


[wptb id=1410]