Μπάσκετ Στράτος Γκαϊδατζής

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σάρλοτ Χόρνετς – Μπρούκλιν Νετς

28/3/2022 | 02:30

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σάρλοτ Χόρνετς – Μπρούκλιν Νετς 27-03-22 – Αναλύσεις αγώνων, Βαθμολογίες και στατιστικά ομάδων.. Όλα σε ένα site! Οι Προβλέψεις.. Όπως θα ήθελες να είναι! www.oxybet.gr!


Καλησπερίζω τους αναγνώστες του Oxybet.gr από τη «μπασκετική στήλη» του Στράτου Γκαϊδατζή! Ακόμη ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο παρκέ του NBA είναι αυτό ανάμεσα στους Σάρλοτ Χόρνετς και Μπρούκλιν Νετς όπου ετοιμάσαμε τρεις επιλογές με συνολική απόδοση 10.00! Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος για τον συγκεκριμένο αγώνα.

 

(02:30) Σάρλοτ Χόρνετς – Μπρούκλιν Νετς.

Ο LaMelo Ball είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από την επίθεση των Hornets, η οποία έχει καταταχθεί στην πρώτη 5άδα σε πόντους ανά παιχνίδι για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Στα τελευταία 10 παιχνίδια του ο Ball έχει κατά μέσο όρο 7,1 ασίστ ανά παιχνίδι και κόντρα στους Νετς είχε 7 και 5 σε 2 παιχνίδια που έπαιξε αυτή τη σεζόν. Στα 2 τελευταία έχει επικεντρωθεί περισσότερο στο σουτ, επιχειρώντας 22 και 23 σουτ ενώ μάζευε 5 ασίστ σε κάθε ένα από αυτά. Οι Νετς επιτρέπουν 24 ασίστ ανά παιχνίδι αυτή τη σεζόν που κατατάσσεται στην 11η θέση στο ΝΒΑ, οπότε ο Ball θα πρέπει να κάνει λίγη δουλειά για να φτάσει τις 8 εδώ, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει.
🏀(02:30) Σάρλοτ Χόρνετς – Μπρούκλιν Νετς
: LaMelo Ball Over 7,5 ασίστ (1.95)

Ο Rozier το γεμίζει το «καλάθι» του τον τελευταίο καιρό, έχοντας κατά μέσο όρο 22,6 πόντους ανά παιχνίδι στις τελευταίες 10 εξόδους του με σχεδόν 50% σουτ εντός παιδιάς και ένα εντυπωσιακό 46,1% από τρίποντα. Αυτό σημαίνει πως έχουμε σχεδόν μια αύξηση 3 πόντων ανά παιχνίδι σε σύγκριση με τον μέσο όρο της σεζόν. Κάνει επίσης το 95,5% των ελεύθερων βολών του, έτσι μπορεί να κάνει ζημιά από όλες τις πτυχές του παιχνιδιού επιθετικά. Κόντρα στους Νετς έχει κάνει ήδη ένα μεγάλο παιχνίδι αυτή τη σεζόν, σκοράροντας 30 πόντους και δίνοντας 8 ασίστ. Εκείνο το παιχνίδι τελείωσε με 253 πόντους συνολικά μεταξύ των 2 ομάδων και έχω ένα προαίσθημα ότι θα μπορούσαμε να βρεθούμε σε παρόμοιο σκορ και απόψε. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε ο Rozier μπορεί να μας καλύψει στην επιλογή των Over 25,5 πόντων.
🏀(02:30) Σάρλοτ Χόρνετς – Μπρούκλιν Νετς: Terry Rozier Over 25,5 πόντοι (3.15)

Παρόμοιοι με τον Rozier, οι αριθμοί και του Bridges είναι αυξημένοι σε όλους τους τομείς αυτόν τον μήνα. Έχει βελτιώσει το σκορ του, το σουτ και τις ασίστ του σε σύγκριση με τους μέσους όρους της σεζόν. Ειδικότερα, είχε αντιμετωπίσει τους Νετς αυτή τη σεζόν με μέσο όρο 31 πόντους ανά παιχνίδι εναντίον τους. Σε αυτά τα 2 παιχνίδια σούταρε για 3 πόντους με κατά 43% που είναι σχεδόν το ποσοστό που είχε κατά μέσο όρο στα 10 τελευταία παιχνίδια του. Κάνει 2,4 σουτ για τρεις πόντους ανά παιχνίδι αυτόν τον μήνα και έχει ξεπεράσει το 1,5 σε 7 από τα 11 παιχνίδια που παίχτηκαν. Με τους Νετς να επιτρέπουν το 38,7% των πόντων από την περίμετρο στα 3 τελευταία παιχνίδια τους, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι δε θα φτάσει σε τουλάχιστον 2 τρίποντα στο αποψινό παιχνίδι ο Miles Bridges.
🏀(02:30) Σάρλοτ Χόρνετς – Μπρούκλιν Νετς: Miles Bridges Over 1,5 εύστοχα τρίποντα (1.83)