Combo Bet Goal Joker Bet Ειδικά Ποδόσφαιρο

Προγνωστικά Στοιχήματος: Πονφεραδίνα – Λούγκο | Segunda Division

HINT: ΜΟΝΟ ODDS: 1.90 11/12/2022 | 17:15

Προγνωστικά Στοιχήματος: Πονφεραδίνα – Λούγκο | Segunda Division 11/12/22 – Αναλύσεις αγώνων, Βαθμολογίες και στατιστικά ομάδων.. Όλα σε ένα site! Οι Προβλέψεις.. Όπως θα ήθελες να είναι! www.oxybet.gr!


Καλημέρα στους αναγνώστες του Oxybet.gr! Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος που σας έχουμε ετοιμάσει για σήμερα από τη Segunda Division, και συγκεκριμένα στο Πονφεραδίνα – Λούγκο.


(17:15) Πονφεραδίνα – Λούγκο

Αρνητικό σερί «τρέχει» η Πονφεραδίνα με 0-2-4, σημειώνοντας την τελευταία της νίκη απέναντι στην Ουέσκα (1-0) στις 1 Νοεβρίου! Βρίσκεται στην 20η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και ισοβαθμεί με Σάταντέρ και Λούγκο. Στο «Ελ Τοραίν» μετράει 2 νίκες 3 ισοπαλίες και 4 ήττες με γενικό μ.ο. τερμάτων τα 2,3 (9-12). Την περασμένη αγωνιστική στάθηκε τυχερή αφού απέσμασε τον βαθμό της «λευκής ισοπαλίας» στην έδρα της Λεβάντε, όπου και πραγματοποίησε μία πολύ κακή εμφάνιση.

Από ήττα προέρχεται η Λόυγκο (0-1) στο «Άνξο Κάρο», όπου φιλοξένησε την Σπόρτινγκ Χιχόν για την 19η αγωνιστική της Segunda Division. Είχε τις ευκαιρίες και την υπεροχή για να ισοφαρίσει, αφού οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίχτη λιγότερο από το 58′ λεπτό της αναμέτρησης, παρόλα αυτά η τύχη δεν «χαμογέλασε» στους γηπεδούχους. Αποκλέιστηκε και από το κύπελο πριν 2 εβδομάδες από την Αρένας Κλαμπ και μπορεί να αφοσιωθεί πλήρως στο πρωτάθλημα πλέον ψάχνωντας την παραμονή της! Είδαμε μία ανάκαμψη στην 18η αγωνιστική παίρνοντας σημαντική νίκη στην έδρα της Σανταντέρ με 0-1. Μακριά από το γήπεδό της ο γενικός μ.ο. τερμάτων φτάνει τα 3 γκολ ανά παιχνίδι (10-17).

ΕΚΙΜΗΣΗ: Με αρντητικό σερί οι γηπεδούχοι και με σημάδια ανάκαμψης οι φιλοξενούμενοι. Οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί από τον θεσμό του κυπέλου και πλέον έχουν ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή στη Segunda. Οι άμυνες των δύο ομάδων και ο στόχοι οδηγούν στο G/G το οποίο δίνεται σε απόδοση 1.85! Για όποιον θέλει να ρισκάρει ακόμη λίγο καλή είναι η επιλογή του G/G & Under 3,5 goal σε απόδοση 2.95! Safe η επιλογή του X2 & Over 1,5 goal στο 2.37 και μία Fun Bet επιλογή με ακριβές σκορ 1-1 στο 6.40!