Goal Ποδόσφαιρο

Προγνωστικά Στοιχήματος: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Λεβάντε

07/03/22 | 22:00
προγνωστικά στοιχήματος μπιλμπάο λεβαντε

Προγνωστικά Στοιχήματος: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Λεβάντε 7-3-22 | Αναλύσεις αγώνων, Βαθμολογίες και στατιστικά ομάδων.. Όλα σε ένα site! Οι Προβλέψεις.. Όπως θα ήθελες να είναι! www.oxybet.gr!


Μεταφερόμαστε στη La Liga και στο «Σαν Μαμές» όπου η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται την ψιλό-ανεβασμένη Λεβάντε με τις δύο ομάδες να κλείνουν την αυλαία της 27ης αγωνιστικής. Εξίσου σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που χρειάζονται βαθμούς για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους για τη φετινή σεζόν. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος για το συγκεκριμένο ματς.

(22:00) Αθλέτικ Μπιλμπάο – Λεβάντε. «Κατηφόρι… Ανηφόρι»

«Κακή» πορεία σημειώνει η Μπιλμπάο η οποία προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες στη La Liga, με πιο πρόσφατη αυτήν εκτός έδρας με αντίπαλο τη Βαλένθια (1-0). Αξιοσημείωτο δε το ότι παραμένει «άσφαιρη» για 2 παιχνίδια. Οι αρνητικές εμφανίσεις έχουν ως αντίκτυπο την βαθμολογική κατηφόρα, αφού απομακρύνεται από την πρώτη 6άδα ευρισκόμενη στο -7 πλέον από αυτή. Βέβαια δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα και ο στόχος είναι πολύ κοντά. Παραμένει στην 8η θέση με 37 βαθμούς και η εντός έδρας αγωνιστική της φόρμα βρίσκεται στο 6-2-4 και με τέρματα στο 19-14 υπέρ.

Η Λεβάντε ξεκίνησε να παίρνει «μπρος» και θέλει να βγει στην «επιφάνεια» της βαθμολογίας, αφού είναι η «ουραγός» του πρωταθλήματος και έχει συγκεντρώσει μόλις 18 βαθμούς! Πορεύεται συνολικά με 3 νίκες, 9 ισοπαλίες και 14 ήττες, ενώ η αμυντική της κατάσταση η χείριστη της La Liga με 51 γκολ παθητικό. Τις 3 νίκες που έχει μέχρι στιγμής τις πέτυχε τις τελευταίες 7 αγωνιστικές, ενώ τις 2 από αυτές στις 16/2 εκτός έδρας με την Ατλέτικο (0-1) και στις 25/2 με αντίπαλο την Έλτσε (3-0). Υπάρχουν σημάδια ανάκαμψης αφού ξεκίνησε να «ανηφορίζει» και θα ταξιδέψει στο «Σαν Μαμές» με αρκετά ανεβασμένη ψυχολογία έχοντας ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Λίτσι Αλέσιο απέχει 7 βαθμούς από την γραμμή παραμονής και όλα είναι εφικτά, αφού απομένουν ακόμη 12 αγωνιστικές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπιλμπάο ξεκίνησε να «ολισθαίνει» και ο Μαρσελίνο θέλει νίκη για να μειώσει την απόσταση από την 6άδα, έχει την ευκαιρία απόψε να φτάσει έστω σε ένα γκολ έχοντας απέναντί της την χειρότερη των χειροτέρων άμυνα. Στο «στρατόπεδο» της Λεβάντε σαφώς και δε μπορούμε να προσπεράσουμε την αγωνιστική φόρμα που διανύει στα 3 τελευταία της παιχνίδια, ενώ υπάρχει ψυχολογία και ο στόχος είναι βατός. Θα ποντάρω στην άμυνα της Λεβάντε που «μπάζει» και παράλληλα στην ανάκαμψη που δείχνει και θα πάω στοίχημα με το G/G σε απόδοση 1.90!


[wptb id=1339]