Goal Ποδόσφαιρο Στράτος Γκαϊδατζής

Προγνωστικά Στοιχήματος: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Κόνιασπορ

HINT: ΜΟΝΟ ODDS: 2.10 21/7/22 | 22:00

Προγνωστικά Στοιχήματος: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Κόνιασπορ | 21-07-22 – Αναλύσεις αγώνων, Βαθμολογίες και στατιστικά ομάδων.. Όλα σε ένα site! Οι Προβλέψεις.. Όπως θα ήθελες να είναι! www.oxybet.gr!


Καλησπέρα στην παρέα του Oxybet.gr! Πολύ καλή ημερα εχθές για το site μας, αφού περάσαμε εύκολα την επίλογή μας στο 1.82 και πέσαμε και πολύ κοντά στο σκοράκι μας, αφού χάθηκε στο 93′ με τη Μακάμπι να ισοφαρίζει! Όποιος ξηγήθηκε όμως Cash στο 90 πήρε τα λεφτά του επί 6! Πάμε να δούμε σήμερα τα προγνωστικά στοιχήματος που σας έχουμε ετοιμάσει!


 

(20:00) ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Κόνιασπορ

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.
Πέρυσι, αποκλείστηκε από την Ντιναμό Μπατούμι (Γεωργία) στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς, πρόπερσι από την ΤΣΚΑ Σόφιας στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα, το 2019-20, αποκλείστηκε από τη Ρόζενμποργκ στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς, συνέχισε στο Γιουρόπα οπότε και αποκλείστηκε στα πλέι οφ από την Αστάνα.

Αλλαξε προπονητή με την αλλαγή της χρονιάς, με τον Λευκορώσο Αλεκσάντρ Μιχάιλοβ να αναλαμβάνει τα ηνία. Σε φουλ εξέλιξη το νέο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην κορυφή του ύστερα από 15 αγωνιστικές, μόλις στον πόντο από τους αμεσότερους διεκδικητές.

Δεν βρίσκεται όμως σε καλό «φεγγάρι», κάτι που αποδείχτηκε και από την εντός έδρας ήττα της την περασμένη Παρασκευή από την Αρσεναλ (1-2) και έτσι συμπλήρωσε 3 αγωνιστικές χωρίς νίκη (το χειρότερο φετινό της σερί), έχοντας μόλις 4 στα 12 τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις (σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και ο χαμένος τελικός Κυπέλλου στις 21/5 από την Γκόμελ με 1-2).

«Θέλαμε να δώσουμε αυτά τα παιχνίδια ενώπιον των οπαδών μας, αλλά δυστυχώς δεν περνάει από το χέρι μας. Είμαστε σίγουρα σε καλύτερο ρυθμό από την Κόνιασπορ και αυτό θα μας βοηθήσει. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε», το σχόλιο του Μιχάιλοβ.

Κόνιασπορ.
Προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της ιστορία της. Για την ακρίβεια, την ισοφάριση της καλύτερης κατάταξης που πέτυχε ποτέ, τερματίζοντας (όπως και τη σεζόν 2015-16) στην 3η θέση. Μπορούσε και ψηλότερα, αφού στα 2/3 της χρονιάς ήταν αυτή που κυνηγούσε (από απόσταση) την Τραμπζονσπόρ, ωστόσο στο βιράζ έμεινε από δυνάμεις, επιτρέποντας έτσι στη Φενερμπαχτσέ να την προσπεράσει και να της στερήσει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ετσι κι αλλιώς πάντως το ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι από μόνο του ιστορικό επίτευγμα για τους «πράσινους», οι οποίοι μόλις για τρίτη φορά θα συμμετάσχουν σε διεθνείς διοργανώσεις, χωρίς όμως ποτέ να παίξουν καλοκαιρινά προκριματικά. Στις δύο προηγούμενες άλλωστε, 2016-17, 2017-18, μπήκαν απ’ ευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ξεκάθαρες οι φιλοδοξίες των τυπικά φιλοξενούμενων, αποδεικνύονται και από τη σημαντικότατη μεταγραφική τους δραστηριότητα. Ηδη μια ενδεκάδα οι νεοαποκτηθέντες – Ογκούζ (δ. μπακ), Καραγέλ (δ. μπακ), Μούριτς (Κροάτης εξτρέμ), Πάβιτσιτς (Κροάτης χαφ), Μίχαλακ (Πολωνός χαφ), Ντεμίρ (επιθετικός), Κάλβο (Κοσταρικανός στόπερ), Ντεμιρτάς (αμυντικός), Ερεντούρκ (τερμ.), Σούμπασι (αρ. μπακ), Πας (Πορτογάλος μεσοαμυντικός – υπερκαλύπτουν τις απώλειες.

Μόλις 3 οι σημαντικές, κυριότερη αυτή του στόπερ Μπαρντακτσί (πωλήθηκε έναντι 2,8 εκατ. ευρώ στη Γαλατασαράι), δευτερευόντως του Χασάν, ο δανεισμός του οποίου από τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και του χαφ Τσαγκιράν.

Στις 20/6 ξεκίνησε η προετοιμασία τους, 7/8 αρχίζει το νέο πρωτάθλημα, τρία τα φιλικά που έχουν δώσει ως τώρα, με εμφανή θέματα ομοιογένειας και συνοχής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Κόνιασπορ – Ερζουρούμ 4-0 (5/7), Κόνιασπορ – Ρίζεσπορ 1-1 (7/7), Μπασακσεχίρ – Κόνιασπορ 1-0 (15/7).

«Είναι πολύ σημαντική η διοργάνωση. Θέλουμε πολύ να φτάσουμε στους ομίλους. Γνωρίζουμε πως πρέπει να αποκλείσουμε τρεις ομάδες μέχρι εκεί και έχουμε προετοιμαστεί σε κάθε επίπεδο ώστε να τα καταφέρουμε. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με καλύτερο ρυθμό, επιθετική και με γνώση του τι θέλει να κάνει στο γήπεδο», τόνισε ο κόουτς Παλχούτ, αυτός στον οποίο ευθύνεται η αλλαγή πορείας της Κόνιασπορ τον τελευταίο 1,5 χρόνο, χωρίς να σχολιάσει κάτι για τη συγκυρία που έφερε την ομάδα του να διεκδικεί την πρόκριση παίζοντας και τα δύο παιχνίδια αυτού του γύρου στο «σπίτι» της (έστω και στο αποψινό χωρίς κόσμο στις εξέδρες).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Επικίνδυνη η αποστολή για την Κόνιασπορ, η οποία αν και ξεκινάει ως φαβορί για την πρόκριση, μακριά από την έδρα της δυσκολεύεται αρκετά. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Μπατε Μπορίσοφ θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους Τούρκους, με επικρατέστερο σενάριο τα γκολ εκατέρωθεν. Ποντάρισμα στο G/G σε απόδοση 2,10 στη stoiximan.