Combo Bet Ποδόσφαιρο Στράτος Γκαϊδατζής

Προγνωστικά Στοιχήματος: Λέφσκι Σόφιας – ΠΑΟΚ

HINT: ΜΟΝΟ ODDS: 1.92 21/7/22 | 20:00

Προγνωστικά Στοιχήματος: Λέφσκι Σόφιας – ΠΑΟΚ | 21-07-22 – Αναλύσεις αγώνων, Βαθμολογίες και στατιστικά ομάδων.. Όλα σε ένα site! Οι Προβλέψεις.. Όπως θα ήθελες να είναι! www.oxybet.gr!


Καλησπέρα στην παρέα του Oxybet.gr! Πολύ καλή ημερα εχθές για το site μας, αφού περάσαμε εύκολα την επίλογή μας στο 1.82 και πέσαμε και πολύ κοντά στο σκοράκι μας, αφού χάθηκε στο 93′ με τη Μακάμπι να ισοφαρίζει! Όποιος ξηγήθηκε όμως Cash στο 90 πήρε τα λεφτά του επί 6! Πάμε να δούμε σήμερα τα προγνωστικά στοιχήματος που σας έχουμε ετοιμάσει!


 

(20:00) Λέφσκι Σόφιας – ΠΑΟΚ

Μέτρια σεζόν, όπου συνέβη το… αναμενόμενο, δηλαδή η κατάκτηση της 4ης θέσης και η ευρωπαϊκή έξοδος. Βέβαια, σε ροή βρίσκεται και το νέο πρωτάθλημα Βουλγαρίας, όπου έχει ρεκόρ 1-0-1 μετά τη νίκη επί της αδύναμης Σπαρτάκ Βάρνα με 5-0. Θέλει να προβληματίσει τον ΠΑΟΚ, τον οποίο βλέπει ως μεγάλη πρόκληση. Το αποδεικνύουν κάποιες δηλώσεις παικτών της, που τον αποκάλεσαν ακόμα και «μεγαθήριο». Είναι φιλόδοξη ομάδα όμως και αν πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της θα μεταφέρει όλη την πίεση στην ελληνική πλευρά.

Οι Τσούναμι και Ποπόφ έμειναν εκτός.

ίχε ανεβάσει υψηλά τον πήχη τα προηγούμενα χρόνια, οπότε στα εγχώρια νιώθει σίγουρα ότι απέτυχε. Ναι μεν τερμάτισε 2ος, ωστόσο ήταν πολύ μακριά από τη διεκδίκηση του τίτλου, ενώ έχασε και το κύπελλο στον τελικό.

Ενισχύθηκε σημαντικά, αλλά χρειάζεται χρόνος για να ολοκληρωθεί το παζλ από τον Λουτσέσκου, που ζήτησε ετοιμότητα και σοβαρότητα για να μη συμβεί ότι πέρυσι με την ιρλανδική Μποέμιανς.

Κίνητρο η παρουσία στους «8» του τελευταίου Κόνφερενς Λιγκ, αλλά είναι νωρίς για να σκέφτεται παρόμοια πορεία. Προέχει η πρόκριση.

Οι Λύραντζης και Μπίσεσβαρ μένουν εκτός, όπως και οι Μιχαϊλίδης, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο στοιχεία έχει η Λέφσκι που την κάνουν ανταγωνιστική, το εξής… ένα: τον ενθουσιασμό και την έδρα ή αλλιώς τον ενθουσιασμό που της δίνει η έδρα της. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο έμπειρος και σαφώς σοφότερος σε σχέση με τα περσινά προκριματικά, οπότε περιμένουμε να επιβληθεί στη Σόφια και να μετατρέψει σε πιο εύκολη υπόθεση την πρόκριση ενόψει Θεσσαλονίκης. Η επιλογή μου θα είναι το Χ2 & Over 1,5 goal με απόδοση 1.92 στη stoiximan.