1Χ2 Bet Tips Ποδόσφαιρο

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ιρλανδία Premier League

14/03/22 | 21:45
Προγνωστικά Στοιχήματος:Ιρλανδία Πρέμιερ 14/03/22

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ιρλανδία Premier League 14-3-22 | Αναλύσεις αγώνων, Βαθμολογίες και στατιστικά ομάδων.. Όλα σε ένα site! Οι Προβλέψεις.. Όπως θα ήθελες να είναι! www.oxybet.gr!


Ιρλανδικός υπερδιπλασιασμός στα προγνωστικά στοιχήματος της Δευτέρας!

(21:45) Ντέρι – Ντρόχεντα.

Σπουδαία εκκίνηση στο πρωτάθλημα για την ποιοτική Ντέρι που παραμένει αήττητη στις 4 πρώτες αγωνιστικές και σε διαφορά ενός πόντου από την κορυφή με ματς λιγότερο. Επιστροφή στην Ευρώπη για την ομάδα της Ντέρι που πέρσι εξασφάλισε το εισιτήριο την τελευταία αγωνιστική. Συνεχίζει υπό την καθοδήγηση του τεχνικού Χίγκινς ,ο οποίος ανέλαβε στο μέσο της περασμένης σεζόν, πέτυχε το στόχο και προχωρά και φέτος. Η κατάταξη στην τελική τριάδα αποτελεί το μίνιμουμ στόχο με βάση τις έξυπνες προσθήκες που πραγματοποιήθηκαν και μένει να φανεί και έμπρακτα αν οι προσδοκίες για κάτι μεγαλύτερο έχουν ρεαλιστική βάση. Τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά, 2-2-0 με συντελεστή τερμάτων 5-3, μέσα στις δυνατότητές της μια ακόμη επαγγελματική νίκη με αντίπαλο τη Ντρόχεντα.

Μία φορά στις πρώτες 4 αγωνιστικές γεύτηκε τη χαρά της νίκης η Ντρόχεντα σε βάρος της εξαιρετικά αδύναμης Γιου Σι Ντι. Τρεις ήττες από Σλίγκο Ρόβερς, Σαμρόκ και Σέλμπουρν στα υπόλοιπα και παθητικό 10 τερμάτων, στοιχείο που δεν της επιτρέπει να αισιοδοξεί ιδιαίτερα για τη συνέχεια. Παράδοση ηττών έχει δημιουργήσει και απέναντι στην αποψινή αντίπαλο(8/11 ανεξαρτήτου θεσμού και διοργάνωσης), την οποία μάλλον θα συνεχίσει καθώς οι ανασταλτικές αδυναμίες και τα εξόφθαλμα μεσοαμυντικά κενά απαιτούν χρόνο έτσι ώστε να επιλυθούν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προβάδισμα νίκης για τη “σφιχτή” Ντέρι Σίτι που αποτελεί μια καλά οργανωμένη ομάδα με σαφείς αγωνιστικούς προσανατολισμούς. Εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να κάμψει την αντίσταση της αδύναμης ανασταλτικά Ντρόχεντα, με τον 1 να κυμαίνεται δικαίως στο 1.55.


(21:45) Σεντ Πάτρικς – Γιου Σι Ντι.

Η Σεντ Πάτρικς παρά τις μεγάλες ανακατατάξεις στο ρόστερ της εξακολουθεί να βγάζει ανταγωνιστική εικόνα. Ενώ θεωρητικά θα χρειαζόταν αρκετό χρόνο μέχρι να βρει τα πατήματά της ,βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης, ισόβαθμη με τη Σάμροκ στους 9 πόντους. Όπως μαρτυρούν οι 3 νίκες και 2 ήττες(3-0-2 με συντελεστή τερμάτων 7-3)διέπεται από αστάθεια και παρουσιάζει κάποιες διακυμάνσεις στην απόδοσή της, παρόλα αυτά υπάρχει πρόσφορο έδαφος ώστε να συνεχίσει θετικά και απέναντι στη Γιου Σι Ντι και να χτίσει κάποιο σερί.

Αυτό που αποτυπώνεται στο βαθμολογικό πίνακα είναι η απόλυτη αλήθεια για τη Γιου Σι Ντι που βρίσκεται στην προτελευταία θέση με βαθμολογική συγκομιδή 2 πόντων. Δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης και μάλλον θα αργήσει κι άλλο καθώς παρουσιάζει μεγάλη δυστοκία στο σκοράρισμα. Δεν είναι τυχαίο ότι απέτυχε να σκοράρει σε 3 από τα 4 πρώτα ματς, με τους δύο μοναδικούς βαθμούς της να προέρχονται από τις λευκές ισοπαλίες με Σέλμπουρν και Φιν Χαρπς. Και αμυντικά όμως δεν είναι ιδιαίτερα συμπαγής με τα 7 γκολ παθητικό να το πιστοποιούν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θα πάω με τη δυναμική της έδρας και εδώ, μια έδρα στην οποία υπέκυψε ακόμη και η Σάμροκ Ρόβερς που διαθέτει το ποιοτικότερο ρόστερ της κατηγορίας. Ομάδα με ελλειμματικό χαρακτήρα και τεράστια κενά η φιλοξενούμενη, βασίζεται κατά κύριο λόγο στις διαθέσεις των φοιτητών που την απαρτίζουν. Από τη στιγμή που λίγες μέρες πριν κατάφερε να δεχτεί 4 τέρματα από την ανύπαρκτη Ντρόχεντα, εκτιμώ ότι θα φύγει με τουλάχιστον 2 τεμάχια στις αποσκευές της και από το “Ρίτσμοντ Παρκ¨ του Δουβλίνου και εμείς θα πληρωθούμε το over 1,5 goal γηπεδούχου σε τιμή 1.50.


Δυάδα απόδοσης 2.33 (Interwetten): Ποντάρισμα 20 Units

[wptb id=1462]