1Χ2 Ποδόσφαιρο

Προγνωστικά Στοιχήματος: Αρτζές Πιτέστι – Στεάουα

3/3/22 | 21:00

Προγνωστικά Στοιχήματος: Αρτζές Πιτέστι – Στεάουα 3/3/2022| Αναλύσεις αγώνων, Βαθμολογίες και στατιστικά ομάδων.. Όλα σε ένα site! Οι Προβλέψεις.. Όπως θα ήθελες να είναι! www.oxybet.gr!


Πολύ καλημέρα στους αναγνώστες του Oxybet.gr! Στην τελευταία μας στήλη πετύχαμε στο κατά το ήμισυ, πιάνοντας 2 στα 4! Παρόλα αυτά πήραμε επιστροφές 145 Μονάδες από τις συνολικά 120 Μονάδες που είχαμε ποντάρει στις 4 επιλογές, +25 κέρδος δηλαδή. Σήμερα φτωχικό κουπόνι αλλά εμείς βρήκαμε και πάλι τρόπο να σας στείλουμε ταμείο! Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος.

(21:00) Αρτζές Πιτέστι – Στεάουα

Η Στεάουα που προέρχεται από 2η διαδοχική γκέλα στο πρωτάθλημα θα φιλοξενηθεί από την σκληροτράχηλη Αρ. Πιτέστι στο «Νικολάε Ντομπρίν» για την 29η αγωνιστική της Liga Ρουμανίας. Οι γηπεδούχοι είναι φανερό ότι διανύουν μία άριστη αγωνιστική φόρμα καθώς έχουν χτίσει ένα μικρό σερί 3-2-0. Τα τέρματά τους φυσικά τα βάζουν με ρέγουλα αφού προέρχονται από 6 διαδοχικά Under 2,5 Goal. Βρισκόμαστε στην προτελευταία αγωνιστική της Liga και η Πιτέστι βρίσκεται σε θέση Playouts, απέχοντας, μόλις 3 βαθμούς από τα Playoffs, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να κάνει 2/2 και φυσικά να κάνει γκέλα η Φαρούλ. Η 2η ευκαιρία της είναι στο Κύπελο όπου έχει περάσει στην ημιτελική φάση με αντίπαλο τη Βολουντάρι με τον αγώνα να έχει προγραμματιστεί για τις 20/4!

Η ομάδα του Αντόν Πετρέα φέτος δεν μπόρεσε ούτε μία στιγμή να απειλήσει την Κλουζ η οποία έχει στεφθεί ήδη πρωταθλήτρια, με την διαφορά μεταξύ τους να βρίσκεται στους 11 βαθμούς! Η απόσταση δε που κρατάει από την 3η Κραϊόβα του Παναγιώτη Ουζουνίδη, είναι στους 8 βαθμούς και δεν τίθεται θέμα κινδύνου. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα εντός έδρας με αντίπαλο τη Φαρούλ Κοστάντζα (0-2), υπό άλλες συνθήκες θα θεωρούσα αδύνατο να υποπέσει και πάλι σε παρόμοιες καταστάσεις, αλλά αφού φτάσαμε στο τέλος της σεζόν όλα είναι πιθανά να συμβούν σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Εμπνέει μία σκληρότητα η Αρτζές Πιτέστι και θα γίνει πιστεύω ακόμη σκληρότερη αφού βρίσκεται σε θέση Playouts και απέχει 3 βαθμούς από τα Playoffs. Η παράδοση δεν είναι με ο μέρος της, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 0-3-6 υπέρ της Στεάουα και ο δείκτης τερμάτων να φτάνει στο 3-13 για τους φιλοξενούμενους. Σήμερα θα πάω κόντρα εντελώς στην παράδοση και στα κατεστημένα, κάτι που το κάνω 2 με 3 φορές το χρόνο όταν το επιβάλουν οι καταστάσεις! Η επιλογή μου θα είναι η διπλή ευκαιρία στο με απόδοση 1.93!


[wptb id=1266]