Ειδικά Κάρτες Ποδόσφαιρο

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ουντινέζε – Σαμπντόρια

05/03/22 | 16:00

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ουντινέζε – Σαμπντόρια 5-3-22 | Αναλύσεις αγώνων, Βαθμολογίες και στατιστικά ομάδων.. Όλα σε ένα site! Οι Προβλέψεις.. Όπως θα ήθελες να είναι! www.oxybet.gr!


Καλημέρα στο λαό του Oxybet.gr! Με επιτυχία στέφθηκε η τελευταία μας συνάντηση προχθές, με το ρουμάνικο να διπλασιάζει το ποντάρισμά μας! Πάμε στο σημερινό κουπόνι που είναι αρκετά πλούσιο βεβαίως βεβαίως, αλλά… εγώ για αρχή ξεχώρισα τα δικά μου προγνωστικά στοιχήματος για το παιχνίδι της Ουντινέζε με την Σαμπντόρια..

(16:00) Ουντινέζε – Σαμπντόρια. «Πιο.. κιτρινιάρες, δε γίνεται»

Όπως καταλαβαίνετε πολλά λόγια δε χωράνε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς θα πάμε κατευθείαν στο «ζουμί» του παιχνιδιού που είναι οι κάρτες φυσικά! Και οι δυο τους ισοβαθμούν στην Serie A, έχοντας από 26 βαθμούς σε 14η και 15η θέση αντίστοιχα, η δε γραμμή υποβιβασμού στο -4 που τους περιμένει! Το σκορ σε κάρτες είναι στο 64 για την Ουντινέζε (2,52 / αγώνα) και στο 77 για τη Σαμπντόρια (2,85 / αγώνα)! Στις τελευταίες 9 αναμετρήσεις μεταξύ τους ο μ. ο. καρτών φτάνει το 5,2 ανά αγώνα, ενώ τα πέναλτι 9 στο σύνολο, εκ των οποίων τα 3 δόθηκαν στα 3 τελευταία παιχνίδια. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι φυσικά ζωτικής σημασίας, διότι είναι δύο ομάδες που ισοβαθμούν λίγο πιο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, συνεπώς περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι που θα οδηγήσει σε κάρτες.

Ρέφερι του αγώνα ο Μασιμιλιάνο Ιράτι με μ. ο. καρτών 5,4 / αγώνα (οι 2 κόκκινες) σε 7 παιχνίδια που έχει σφυρίξει, ενώ έχει δείξει την άσπρη βούλα 4 φορές, περί 0,6 πέναλτι / αγώνα.

Το Over 5,5 καρτών προσφέρεται στο 1.85 στη Stoiximan, όπου στην συγκεκριμένη επιλογή περιλαμβάνονται και οι κόκκινες κάρτες! Η επιλογή Over 5,5 κίτρινες στη Novibet στο 2.20, σαφώς και το Over 5,5 κάρτες είναι αυτό το οποίο μας υπερκαλύπτει σαν επιλογή σε αυτό το ματς, καθώς υπάρχει και το ενδεχόμενο κόκκινης κάρτας. Όπως είπαμε και παραπάνω τα πέναλτι μεταξύ τους δίνουν και παίρνουν, οπότε θεωρώ ένα καλό Funbet το Over 0,5 πέναλτι στον αγώνα με απόδοση 2.80 στη Stoiximan.


[wptb id=1291] [wptb id=1292]