Bet Tips Combo Bet Κόρνερ Ποδόσφαιρο

Προγνωστικά Στοιχήματος Λέχια – Γκόρνικ Λέτζνα

19/3/22 | 18:30
Προγνωστικά Στοιχήματος Λέχια-Γκόρνικ Λέτζνα

Προγνωστικά Στοιχήματος Λέχια – Γκόρνικ Λέτζνα 19-3-2022 | Αναλύσεις αγώνων, Βαθμολογίες και στατιστικά ομάδων.. Όλα σε ένα site! Οι Προβλέψεις.. Όπως θα ήθελες να είναι! www.oxybet.gr!

Μεγάλο το ενδιαφέρον σε όλα τα μέτωπα καθώς βαδίζουμε προς την τελική ευθεία στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα “σταυρώματα” ομάδων με υψηλό βαθμολογικό κίνητρο ώστε να μπορούμε να αλιεύσουμε προγνωστικά στοιχήματος με καλές πιθανότητες επαλήθευσης. Αυτό συμβαίνει και στην Πολώνία όπου εντοπίσαμε το ματς της Λέχια Γκντανσκ με τη Γκόρνικ Λέτζνα. Πάμε παρέα να δούμε την ανάλυση και να καταλήξουμε στις ασφαλέστερες δυνατές επιλογές.


Ταμείο δια της..πλαγίας οδού στο Γκντανσκ

(18:30) Λέχια Γκντανσκ – Γκόρνικ Λέτζνα.

Σε αγωνιστική κοιλιά διαρκείας η Λέχια, η οποία δεν ωφελήθηκε ούτε και από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Το αγωνιστικό προφίλ που παρουσιάζει και μετά την επανέναρξη της Εξτακλάζα στις αρχές Φλεβάρη είναι κάτω του μετρίου. Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Πιαστ Γκλίβιτσε ήταν το τέταρτο ανεπιτυχές αποτέλεσμα στα τελευταία έξι και την απομάκρυνε 9 ολόκληρους βαθμούς από το τοπ 3 και τις θέσεις που οδηγούν στην εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Μοιάζει να μη μπορεί να ξαναβρεί τον καλό της εαυτό η Λέχια καθώς η τωρινή εικόνα απέχει πολύ από αυτή που παρουσίασε στο πρώτο μισό, με την ομάδα να βρίσκεται ακόμη και στο παιχνίδι της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Εντός έδρας πάντως κρατάει ακόμα τα προσχήματα και έχει θετικές επιδόσεις (8-3-1). Μονόδρομος η νίκη απέναντι στην προτελευταία Γκόρνικ Λέτζνα αν δε θέλει να δει το στόχο της Ευρώπης να χάνεται οριστικά. Το στοιχείο που με εντυπωσιάζει σε όλη τη φετινή πορεία των γηπεδούχων( και είναι το μόνο που διατηρήθηκε αναλλοίωτο παρά το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα), είναι η έφεση που έχουν στα κόρνερ. Πάνω από 10 κόρνερ εμφάνισαν σε 5 από τα 6 παιχνίδια μετά την επανέναρξη, ενώ στα τρία ματς που έδωσαν εντός είχαν τα εξής αποτελέσματα στον τομέα αυτό:14-1 απέναντι στη Σλασκ, 5-9 με τη Λεχ Πόζναν και 9-4 με αντίπαλο τη Βίσλα.

Στον αντίποδα συναντάμε τη Γκόρνικ Λέτζνα που βρίσκεται στη 17η θέση της κατάταξης με 24 βαθμούς, εντός διακεκαυμένης ζώνης και στο -3 από τις θέσεις σωτηρίας. Καίγεται για βαθμούς και καταθέτει ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, αντιμετωπίζοντας κάθε ένα από τα εναπομείναντα παιχνίδια ως τελικό. Από την επανέναρξη του πρωταθλήματος κι έπειτα έχει αποφύγει την ήττα σε 4 από τις 6 αναμετρήσεις και το σίγουρο είναι ότι θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Εντυπωσιακό στοιχείο και για τη Γκόρνικ ότι σε 5 από τα 6 ματς μετά την επανέναρξη επαλήθευσε το over 10,5 συνολικών κόρνερ ενώ και στα 6 αυτά ματς ο αντίπαλος κέρδισε τα περισσότερα. Αναφορικά με τις εξορμήσεις της στο νέο έτος καταγράφηκαν τα εξής στατιστικά σε κόρνερ:Βάρτα Πόζναν-Λέτζνα 8-3, Βίσλα Κρακοβίας- Λέτζνα 10-7 και Βίσλα Πλοκ- Λέτζνα  6-5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ματς ζωής και θανάτου για τους δύο αντιπάλους αν δε θέλουν να απομακρυνθούν οριστικά από την επίτευξη των στόχων τους, περιμένω να τα δώσουν όλα και όχι να αναλωθούν σε ένα παιχνίδι αλληλοεξουδετέρωσης. Κρίνοντας από τα στατιστικά και τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους σε κόρνερ(ως απόρροια του τρόπου ανάπτυξής τους) εκτιμώ ότι και σήμερα το απόγευμα θα καταγράψουν πολλά. Αυτό συνέβη και στις 3 από τις 4 τελευταίες συναντήσεις τους(5-6,7-5,1-6&4-7), με τη Λέχια να έχει τη μερίδα του λέοντος σε κερδισμένα και στις 4 περιπτώσεις. Βασική επιλογή μου στα προγνωστικά στοιχήματος το over 10,5 των συνολικών κόρνερ σε συνδυασμό με το να κερδίσουν οι γηπεδούχοι τα περισσότερα.


[wptb id=1523]