Προγνωστικά Στοιχήματος: Bundesliga | 29/4/23

Καλησπέρα στην παρέα του Oxybet.gr! Σκληρές μάχες στα Βαυβαρικά γήπεδα και ο Στράτος Γκαϊδατζής αναλύει  παιχνίδια από τη Bundesliga! Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος που σας έχουμε ετοιμάσει.

(16:30) Ούνιον Βερολίνου – Λεβερκούζεν

Ούνιον Βερολίνου
Έφυγε νικήτρια από την έδρα της Γκλάντμπαχ με 0-1 την περασμένη εβδομάδα και διατήρισε έτσι απόσταση ασφαλείας από τις θέσεις που οδηγούν σε Europa και Conference League. Εντός έδρας είναι «αδιάτρητη» αφού έχει συγκεντρώσει 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και καμία ήττα. Σήμερα αντιμετωπίζει τη Λεβερκούζεν η οποία έχει δύο στόχους, να μείνει εντός 6άδας και να κερδίσει ένα εισιτήριο για το επερχόμενο Europa League.

Λεβερκούζεν
Αφού συνέτριψε τη Σεν Ζιλουά με 1-4 στο Βέλγιο παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa League, την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθεικε τη Λεϊψία την οποία νίκησε με το «καθαρότατο» 2-0! Σε 2 βδομάδες αντιμετωπίζει τη Ρόμα για τους «4» του Europa και σήμερα καλείται να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας για να μείνει σε τροχιά Ευρώπης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αήττητη στο απόρθητο «Αν ντερ Άλτεν Φορστερέι» με 9-5-0 πρέπει για ακόμη μία αγωνιστική να διατηρήσει το μηδέν και να κρατηθεί εντός θέσεων για το επόμενο Champions League. Από την άλλη η Λεβερκούζεν παλεύει να μείνει στην 6άδα και θα παίξει έχοντας κατα νου και τον ημιτελικό με τη Ρόμα, έτσι δε νομίζω να αποσπάσει κάτι παραπάνω από μία ισοπαλία.

(16:30) Λεϊψία – Χόφενχαϊμ

Λεϊψία
Προέρχεται από ήττα εκτός έδρας η οποία την άφησε στάσιμη στην 5η θέση με 51 βαθμούς, έπειτα από 3 συνεχόμενες νίκες και σήμερα αναζητά νίκη για να μπει σε τροχιά Champions League. Με 10-2-2 πορέυται εντός έδρας και το εμπόδιο της Χόφενχαϊμ σήμερα φαντάζει εύκολη λεία με τα τέρματα των γηπεδούχων να φτάνουν τα 31-15 υπέρ.

Χόφενχαϊμ
Χαροπαλεύει στην 14η θέση με 29 βαθμούς, φλερτάροντας παράλληλα με τον υποβιβασμό αφού βρίσκεται μόλις στο +4 από αυτόν. Στα τελευταία 6 παιχνίδια σημείωσε 3 σερί νίκες και η 9 βαθμοί την έδωσαν αρκετές ανάσες και ελπίδες για παραμονή στη Bundesliga. Την περασμένη αγωνιστική έδειξε τον πιο κακό εαυτό της εντός έδρας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-3 από την Κολωνία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τεράστιο το προβάδισμα εντός έδρας για τη ΛεΪψία σε αγωνιστική φόρμα και ποιότητα, ενώ οι βαθμοί είναι πολύτιμοι σήμερα για να την βάλουν στην 4άδα! Έδειξε σημάδια ανάκαμψης και ξέφυγε από τη γραμμή του υποβιβασμού, αλλά την προηγούμενη αγωνιστική έδειξε να πέφτει και πάλι σε χειμερία νάρκη.

(16:30) Κολωνία – Φράιμπουργκ

Κολωνία
Μετά το επιβλητικό 1-3 στην έδρα της Χόφενχαϊμ, συμπλήρωσε μικρό αήττητο σερί 4 αγώνων και απομακρύνθηκε στο +9 από τις θέσεις καθόδου. Σιγά σιγά επιτυγχάνεται ο στόχος για την παραμονή αν και οι εναπομείναντες 4 αγωνιστικές για την ομάδα του Στέφεν Μπάουμγκαρτ θα είναι αρκετά δύσκολες αφού αντμετωπίζει μεγαθήρια.

Φράιμπουργκ
Σπουδαία νίκη με 4-0 πήρε την προηγούμενη εβδομάδα με αντίπαλο τη Σάλκε και κρατήθηκε εντός 4άδας αφήνοντας στο -2 τη Λεϊψία. Στόχος του Κριστιάν Στράιχ πλέον να παραμείνει η ομάδα στις τέσσερις πρώτες θέσεις, αφού χαρίζουν το εισιτήριο για τα μεγάλα Ευρωπαϊκα «σαλόνια». Μεσοβδόμαδα αντιμετωπίζει για τα ημιτελικά κυπέλου τη Λεϊψία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ναι μεν έχει απόσταση ασφαλείας από τη γραμμή υποβιβασμού αλλά το στρατόπεδο της Κολωνίας είναι σε συναγερμό, αφού καλείται να κλέψει σήμερα βαθμούς εκμεταλλευόμενη το πρόγραμμα της Φράιμπουργκ. Ίσως με το μυαλό και στα ημιτελικά κυπέλου, αλλά εξίσου σημαντικό και το σημερινό παιχνιδι για τους φιλοξενούμενους για να μείνει στην πρώτη 4άδα.

(16:30) Στουτγκάρδη – Γκλάντμπαχ

Στουτγκάρδη
Άναψαν μηχανές οι γηπεδούχοι αν και αργά, αφού οδεύουν πίσω ολοταχώς για τη 2η κατηγορία. Πήραν σημαντική νίκη πρις τρεις αγωνιστικές μέσα στη Μπόχουμ με το θεαματικό 2-3 και συνέχισαν με 2 διαδοχικές ισοπαλίες με Ντόρτμουντ (3-3) και Άουγκσμπουργκ (1-1). Με 25 βαθμούς η κάθοδος της κλείνει το μάτι, αφού βρίσκεται στο -2 από την παραμονή και σε θέση Playoff υποβιβασμού.

Γκλάντμπαχ
Φορτωμένα στον «κόκορα» τα έχει η ομάδα του Ντάνιελ Φαρκ, μετρώντας στα 10 τελευταία παιχνίδια 2 νίκες 5 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενω εκτός έδρας έχει πετύχει μόνο μία νίκη και ο συνολικός απολογισμός είναι 1-6-7 με 14-28 γκολ κατά. Έδεσε τον πλέον «γάιδαρό» της αφού με 36 βαθμούς και στη 10η θέση της βαθμολογίας δεν επιδιώκει τίποτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σήμερα η Στουτγκάρδη θα ψάξει απελπισμένα το γκολ και το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην αδιάφορη Γκλάντμπαχ η οποία μετράει εκτός έδρας 1 νίκη 6 ισοπαλίες και 7 ήττες, ενώ παράλληλα έχει πετύχει σε αυτα μόλις 14 τέρματα. Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη σημερα και παράλληλα να διατηρίσουν την αγωνιστική τους φόρμα εάν θέλουν να σωθούν.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:

⚽1 & UNDER 4,5 GOAL: 1.80

Relevant news

Αφήστε μια απάντηση